BørneIntra v2.19.1

 • Regnvejrsdag

  Idag skulle vi have haft besøg af biblioteket, hvor en af dem fra børnebiblioteket skulle læse historier for os. Det blev desværre aflyst, så vi fandt på det her i stedet for.

 • Kernehuset 20 års fødselsdag

  Kernehuset fejrer sin 20 års fødselsdag 🇩🇰sammen med børn og forældre samt gaver, sang og lagkage🎂

 • Indvielse af de 8 hjørner

  I dag har vi indviet vores 8 hjørner på legepladsen. Det er tanken at det skal være en af vores stillezoner på legepladsen. Her kan man få lov at trække sig tilbage med et par børnehavevenner og læse en god bog ☺️. Der blev læst historie af en dame som var faldet i søvn i læsehjørnet, heldigvis viste det sig bare at være Christina 😁. Vi hørte historien om Tommeliden.

 • Høsthygge sept. 15

  Vi havde fredag den 11/9 en dejlig høsthygge her i Kernehuset, hvor der blev budt op til sang og dans for både store og små 😊. Efterfølgende blev alle inviteret til lækker høstsuppe og boller som børnene havde lavet. En dejlig eftermiddag med masser af glade børn og forældre.

 • Halloween - torsdagssamling

  Torsdagssamlingen den 31. oktober stod i Halloween og græskarrets tegn. Roden som denne uge stod for samlingen bød alle på blodsuppe ude på legepladsen. aktiviteten var høj, mange legerupper overalt på legepladsen store og små gik på opdagelse sammen, bagefter var der god plads til varm suppe i kredsen.