BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vester Skerninge Børnehus

Skiftende billeder

 

Pædagogisk Teamleder i Vester Skerninge Børnehus er Gitte Krogh - tlf 3017 4490

 

Vester Skerninge Børnehus er en mindre børnehave, der ligger midt i Vester Skerninge, tæt på skov og strand. Vi har tilknyttet en 9 personers bus, som vi bruger hver dag, hvor vi kører ud til et lille skovhus. 

 

Vi har en pragtfuld legeplads og er ude hver dag og i al slags vejr. Her laver vi bål, leger lege, spiller bold, finder små dyr mm. Indenfor leger vi og sætter forskellige aktiviteter i gang, både i små grupper eller i størrer grupper. Vi kører på tur i vores bus til skov og strand, eller nye legepladser, der ligger længere væk. 

 

Vi arbejder meget inkluderende og vores kommunikation er anerkendende og tager afsæt i den systemiske tænkning, vi er ligeværdige i vores samarbejde med hinanden, børn og forældre.

 

Er der noget der ikke virker, kigger vi på egne handlinger, og justerer os. Vi er fagligt velfunderede og er hele tiden nysgerrige på nyt. Vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og skaber ud fra dette inspirerende læringsmiljøer, både i huset og udenfor huset.

 

Vi vægter at have et åbent og godt samarbejde med alle forældre, vi finder dialogen og refleksionerne sammen med Jer  yderst værdifuld i vores fælles arbejde omkring "vores" børn.

 

Vi byder Jer velkommen til Vester Skerninge Børnehus og glæder os til at møde netop Jer.

 

 

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

 

Se vores velkomst video her 

 

 

 

Seneste nyhed...

Pædagogisk læreplan

- i Vester Skerninge Børnehus

  Billede

 

Vi har nu lagt vores nyeste pædagogisk læreplan (aktionslæringsskema)på BørneIntra. 

I vil derfor nu kunne se læreplan for Vester Skerninge Børnehus ved at følge link her.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag