BørneIntra v2.19

Dagplejen Skårup Oure Vejstrup

Tlf.: 2488 6362

Velkommen til dagplejerne i Skårup-Oure-Vejstrup

 

Pædagogiske formål for legestuen

 

 • At understøtte det pædagogiske arbejde i forhold til vision, mission og fælles arbejdsgrundlag

 • At børnene præsenteres for en bred vifte af aktiviteter og tiltag inden for de 6 temaer i loven om læreplaner

 • At børnene får relationer til og modspil fra en større gruppe børn

 • At børnene får udbytte af forskellige medarbejderes særlige kompetencer

 • At arbejdet i legestuen tager udgangspunkt i børnenes aktuelle behov og kompetencer. Børnene deltager i aktiviteter, der er tilpasset gruppen og den enkeltes niveau

 

I Skårup er vi 5 dagplejere i alle aldre

Vores legestue holder til i pavillonen i Skårup Børnehus. Her er vi hver onsdag fra 9-12, hvor vi leger, synger og har andre fælles aktiviteter.

Hveranden fredag har vi FALULA heldagslegestue.

 

I Oure-Vejstrup er vi 5 dagplejere, hvoraf den ene er på PAU-uddannelse i 2018.

Hveranden mandag har vi heldagslegestue FALULA i vores lokale i Oure Børnehus.

 

VI BRÆNDER FOR:

Samarbejdet omkring vores årshjul (som findes og kan ses her på BørneIntra) hvor vi udvikler på de pædagogiske lærerplaner. Og i høj grad også leg og ophold i den dejlige natur, vi bor midt i.

 

Se mere om dagplejerne her

Se vores pædagogiske læreplan her

Seneste nyhed...

Udflugt til Naturama

Onsdag d 15. august var den store udflugtsdag. De 5 dagplejere og deres børn i Skårup mødtes oppe ved kirken med vogne, madpakker og masser af andre pakkenelliker - forventningsfulde til dagen! Udflugten var en succes af de helt store. Prøv bare at se de skønne billeder.

Opslagstavle...

 •  

  Kære forældre

  Vi har gennem længere tid været udfordret af et faldende børnetal i Østerdalen. For at fastholde en bæredygtig dagpleje og undgå opsigelser, har vi derfor justeret i kapaciteten. Således er vi så heldige, at have fået lov til at PAU uddanne 2 dagplejere i området. Uddannelsen strækker sig over 1 år. Samtidig er 3. og sidste modul på dagplejens uddannelse startet op fra september måned. Dagplejerne er på skift afsted 4 uger ad gangen. Det er et kompetenceløft vi nyder godt af i dagplejen. Som flere af jer allerede har erfaret, har disse tiltag også den betydning, at vi dels oftere skal gæsteplacere jeres børn og dels har brug for at brede os ud over den enkelte legestuegruppe. Vi forventer, at dagplejere i Skårup er færdige med modul 3 pr 1. februar 2019. Oure/Vejstrup har vi endnu ikke helt på plads. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at skabe færrest mulige skift for jeres børn, og vægter ligeså at gøre hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker.

  Med venlig hilsen Ulla Dinesen

  12-10-2018