BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Ryttergården

Skiftende billeder

Ryttergården er en naturinstitution der skal opleves og mærkes.

Vi vil glæde os til at tage godt imod jer :-)

Kærlig hilsen

Alle os i Ryttergården

 

Se vores pædagogiske læreplaner her

 

Telefon nr. i Ryttergården til vores pædagogiske teamleder Tina Nielsen er: 2948 1771

Globussen - vores ældste skolebørn: 2488 6390

Gården - de mindste og mellemste børnehavebørn: 3017 4626

Vuggestuen: 2488 6313

 

Seneste nyhed...

Høstfest på Elsehoved

  Billede

Tak for mad til høstfesten. Vi har lavet dejlig tomatsuppe, rå stegte grøntsager, pasta skruer, skiveskårne agurk og kogte majs. Æbler, pærer og boller med brombærsyltetøj til dessert. Først kiggede vi på hvad hverisær havde med til høstfesten. Også gik vi ellers i gang med det store snitte arbejde, grøntsagerne blev delt op til gryde og pande. Der blev ligeledes savet brænde til bålet. Da det hele var klart fik alle en tallerken med lidt af det hele på.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  kÆRE FORÆLDRE

  VORES LANLAGTE FORÆLDREKAFFE ER VI NØD TIL AT AFLYSE I HENHOLD TIL DE NYE CORONA RESTRIKTIONER. vI LAVER EN NY SÅ SNART DET IGEN ER MULIGT. STEMMESEDLERNE TIL VALG OM FROKOSTORDNINGEN KOMMER UD TIL JER. DET ER MEGET VITIGT I FORHOLDER JER TIL DET OG STEMMER, HVIS I IKKE STEMMER BETRAGTES DET SOM ET TILVALG.

  KH TINA

  21-09-2020
 •  Opslagstavleikon

  Så begynder jeg så småt at kigge mod planlægningen i efteråret og noget af det vi skal arbejde med er, den ny styrket pædagogiske lærerplan. Som bliver vores fremtidige redskab og også det personalet skal arbejde med og fordybe sig på den pædagogsike dag vi har i september. Til de nysgerrige forældre indsætter jeg link til 3 minutters minivideo, der beskriver det kort og præcist. Den er et besøg værd. Kh Tina

  https://youtu.be/N3EcNUkl6qc

   

   

  06-08-2020