BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Ryttergården

Skiftende billeder

Ryttergården er en naturinstitution der skal opleves og mærkes.

Vi vil glæde os til at tage godt imod jer :-)

Kærlig hilsen

Alle os i Ryttergården

 

Se vores pædagogiske læreplaner her

 

Telefon nr. i Ryttergården til vores pædagogiske teamleder Tina Nielsen er: 2948 1771

Globussen - vores ældste skolebørn: 2488 6390

Gården - de mindste og mellemste børnehavebørn: 3017 4626

Vuggestuen: 2488 6313

 

Seneste nyhed...

Varm dag på Elsehoved

  Billede

I dag har vi haft en varm dag, når vi var på stranden og en blæsende dag, når vi var i skoven. Derfor spiste vi og leget en del af dagen på stranden.

Da vi skulle hjem ville jeg vende bussen ved parkeringspladsen, og ramte en træstamme, derfor har den ene skærm fået en lille bule. 
Billedet er fra buslokalet, hvor Lea og Robin, som har lavet en lille opstilling med vores figurer. 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære alle børn og forældre

  I denne meget særlige situation vil jeg gerne benytte lejligheden til, at ønske jer alle en rigtig dejlig påske, nok lidt anerledes end vi plejer at have påske. I Ryttergården har hverdagen været ekstrem stille. Vi har haft et barn i nødpasning. Da jeg spurgte ham i dag, om han hyggede sig  eller det var kedeligt, svarede ham at han synes det var hyggeligt. Så det er dejligt. Normeringen har ihvertfald været særlig god. Vi har i dagene været to voksne og mig i huset på skift og udnyttet tiden til også, at få lavet alle de ting, der er svære at nå i hverdagen. Så her er blevet rydet godt op og gjort rent og vasket i alle kroge. De personaler, der har været hjemme har haft læsestof mm med hjem, samtidig med at mange har holdt deres sidste ferie, så alle er klar til opstarten, der forhåbentlig venter lige rundt om hjørnet. Det er nu bedst at være i Ryttergården når alle børn og forældre har deres daglige gang her. Skulle hilse jer alle fra personalet. Følg stadig med på intra, hvor der lægges nyt op i forhold til situationen. Ring til mig, hvis i har spørgsmål. Kommunen har besluttet, at uanset hvor længe nødpasningen varer, så har vores skolebørn to dage i børnehaven til, at afslutte og sige farvel inden de drager mod forårs SFO. Vi ses på den anden side af Corona Kh Tina

  03-04-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære Forældre

  Så kom udmeldingen om yderligere lukning frem til den 13. april. Jeg henviser til i selvfølgelig læser udmeldingerne her på børneintra udsendt centralt fra.

   

  Der er fortsat mulighed for nødpasning efter de hidtidige kriterier, der er fastsat af Børne- og Undervisningsministeriet:

   

  • 0-9-årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i f.eks. ældre- og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport- og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
  • 0-9-årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
  • Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

   

  Nødpasningen sker som udgangspunkt i det børnehus eller ved den dagplejer, hvor barnet er indmeldt.

   

  Hvis nogen af jer opfylder kriterierne og forventer at få brug for nødpasning frem til den 13. april, så ring til mig på telefon 29481771, så finder vi en løsning. Jeg har brug for at vide det i løbet af dagen i dag, hvis i forventer at gøre brug af nødpasningen fra på mandag. Vi skal koordinere med personale mm.
   

  Du skal ligeledes tage telefonisk kontakt til den pædagogiske teamleder inden kl. 10 dagen før, såfremt der sker ændringer i dit behov for nødpasning eller der opstår et behov for nødpasning.

   

  Børn i nødpasning, der pr. 1 april skal skifte mellem dagtilbud fortsætter i nødpasning, hvor de er tilknyttet for nuværende. Detter gælder i vores tilfælde for busbørnene. De er i perioden dækket i Ryttergården. Dette fortsætter ind til nødpasningen ophører. Det sker for at skabe de bedst mulige rammer for barnet om overgangen til børnehave.

   

  Her til sidst vil jeg gerne sende en varm hilsen og tanke til jer alle i denne særlige tid. Jeg håber i på trods af en meget anden virkelighed, også nyder det ekstra samværd, tid og fordybelse denne tid også kan være med til at give. Hele personalet glæder sig til Ryttergården igen er fyldt af både børn og forældre.

  Personalegruppen har udnyttet tiden til at få læst, reflekteret og arbejdet med den nye styrket lærerplan, der skal implementeres i børnehusene. Samlet op på skriftlige ting og arbejdet med FOKUS - vores trivselsvurderinger. Så tiden bliver udnyttet på bedste vis.

  Vi ses på den anden side af corona - hils alle jeres dejlige børn fra de voksne i Ryttergården. 

  26-03-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære Forældre

  Den halvårlige pædagogiske dag for personalet ligger i dette halvår fredag den 15. maj, hvor personalet er væk hele dagen. Hvis nogen har brug for pasning på dagen, arrangere vi det med et af de andre børnehuse i Vesterlunden når vi kommer lidt tættere på. Kh Tina

  29-01-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

  Som et tilbud i Svendborg kommune har vi ca en gang om måneden besøg af socialrådgiver Rebecca, som en service og sparring til personalet i Ryttergården. Men i forældre er også meget velkomne til, at bruge hende, hvis skulle have nogle spørgsmål vedr. børn og familie. Det er tænkt som nogle åbne timer, hvor Rebecca sidder i vores personalestue og så møder man bare op indenfor tidsrummet.

  23. januar kl. 12.30-13.30

  18. februar kl. 12-13.30

  19. marts kl. 8-9.30

  28. april kl. 9.30-11

  7. maj kl. 10-11.30

  9. juni kl. 10.30-12

  09-01-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære Forældre

  Godt nytår til alle. Jeg håber alle er kommet godt ind i det nye år :) Personalet og jeg har lavet den kommende halvårsplan for Ryttergården til jer.

  Kh Tina

  07-01-2020