BørneIntra v2.19

Østerdalen Oure Børnehus

Hammesbrovej 115883 Oure

Tlf.: 4019 6785

Velkommen til Oure Børnehus

Skiftende billeder

Oure Børnehus er et af 6 børnehuse i dagtilbuddet Østerdalen. Vi er en lille børnehave med 22 børn i alderen 3 - 6 år. Vi har meget gode rammer med masser af plads både inde og ude. 

 

Vi vægter højt at skabe en hverdag, hvor trivsel, glæde og høj faglighed er vigtige værdier. Vi har særligt fokus på relationen og arbejder bevidst med læring og udvikling i små og store fællesskaber. Om formiddagen er vi i mindre læringsgrupper på 4-6 børn og 1 voksen (se Læringsgrupper i Vigtige Dokumenter). Her oplever børnene at være en del af et lille fællesskab med en voksen tæt på. 

 

 Vi har Det Grønne Flag, som bl.a betyder, at vi bruger økologiske råvarer og at vi har ekstra fokus på børn og natur

 

Vi er som de andre børnehuse i Østerdalen Citta Slow certificerede. Vi holder siesta efter frokost hver dag, hvor børnene får pulsen helt ned, og slapper af på en madras til en historie eller stille musik. Nærvær, fordybelse og venskaber er nøgleord i vores hverdag.

 

Hvis I har lyst til at høre mere om os eller se vores hus, er I altid meget velkomne til at ringe og aftale et besøg på 29481894. I kan læse mere om os her på hjemmesiden og se billeder i fotoalbummet.

 

Se vores pædagogisk læreplan her.

 

 

Seneste nyhed...

Prøvesmagning

Børne har i dag haft prøvesmagning på en evt. ny madordning

Vi fik leveret lune frikadeller og en kold salat bestående af kogte korn, majs, ærter, revet gulerod og en lille smule karry.

Maden var veltillavet og fremstod appetitlig.

I børnehaven fik alle børn begge del på tallerkenen men ca. halvdelen spiste ikke af salaten. I vuggestuen spiste børnene af både frikadeller og salat.

Der var i forvejen givet besked om allergier til leverandøren og det fungerede fint.

 

Vi lægger billeder op i fotoalbummet på børneintra, fra prøvesmagningen og vi har sat en lille portion frem på køkkenbordet, som I kan se ved afhentning

 

Hilsen Ole Lund

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Så er nisserne Pebernød og Rosine kommet frem til børnehavenbørnene. De var igen på loftet og havde spredt havregryn på lågen, så det sneede med havregryn, da der blev åbnet. - Børnene i børnehaven vil på skift få en af nisserne med hjem og så er vi alle spændte på at læse i bogen om besøget.

    I vuggestuen er der kommet en nissepige og en nissedreng. De bor i vuggestuen og er klar til julesange og julekram, når vi spiser formiddagsfrugt.

    03-12-2018