BørneIntra v2.19

Østerdalen Oure Børnehus

Hammesbrovej 115883 Oure

Tlf.: 40 13 82 85

Velkommen til Oure Børnehus

Skiftende billeder

Oure Børnehus er et af 6 børnehuse i dagtilbuddet Østerdalen. Vi er en lille børnehave med 22 børn i alderen 3 - 6 år. Vi har meget gode rammer med masser af plads både inde og ude. 

 

Vi vægter højt at skabe en hverdag, hvor trivsel, glæde og høj faglighed er vigtige værdier. Vi har særligt fokus på relationen og arbejder bevidst med læring og udvikling i små og store fællesskaber. Om formiddagen er vi i mindre læringsgrupper på 4-6 børn og 1 voksen (se Læringsgrupper i Vigtige Dokumenter). Her oplever børnene at være en del af et lille fællesskab med en voksen tæt på. 

 

 Vi har Det Grønne Flag, som bl.a betyder, at vi bruger økologiske råvarer og at vi har ekstra fokus på børn og natur

 

Vi er som de andre børnehuse i Østerdalen Citta Slow certificerede. Vi holder siesta efter frokost hver dag, hvor børnene får pulsen helt ned, og slapper af på en madras til en historie eller stille musik. Nærvær, fordybelse og venskaber er nøgleord i vores hverdag.

 

Hvis I har lyst til at høre mere om os eller se vores hus, er I altid meget velkomne til at ringe og aftale et besøg på 29481894. I kan læse mere om os her på hjemmesiden og se billeder i fotoalbummet.

 

Se vores pædagogisk læreplan her.

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kend dit område

  Torsdag var gruppen klar til at gå over til genboen Orskov Foods for at se/tælle æblekasser. Vi kunne se de stod stablet næsten lige så højt som bygningen, - men inden vi kom så langt, kom en af ejerne ud og spurgte om vi ville ind og se, hvad der var indenfor. Vi fik at vide, at det var vigtigt at gå, hvor der var tegnet fodspor, for på "vejen" kørte trucks - tænk sig der er veje inde i bygningen.

  Vi så hvordan æblerne blev vasket og sorteret efter størrelse (der blev taget foto) hvorefter æblerne blev fordelt i kanaler med vand og fyldt i kasser, som automatisk blev flyttet.

  I et andet rum blev æblerne pakket i poser og bakker - næsten automatisk. Spændende at se.

  Til sidst var vi inde i en fryser - altså vi gik derinde - Det var som en rigtig kold vinterdag, hvor frosten bed i kinderne og rev i næsen og der duftede af vinter og frugt.

  En rigtig spændende og lærerig formiddag😀

  11-01-2019