BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Oure Børnehus

Skiftende billeder

Oure Børnehus er et af 6 børnehuse i dagtilbuddet Østerdalen. Vi er en lille børnehave med 22 børn i alderen 3 - 6 år. Vi har meget gode rammer med masser af plads både inde og ude. 

 

Vi vægter højt at skabe en hverdag, hvor trivsel, glæde og høj faglighed er vigtige værdier. Vi har særligt fokus på relationen og arbejder bevidst med læring og udvikling i små og store fællesskaber. Om formiddagen er vi i mindre læringsgrupper på 4-6 børn og 1 voksen (se Læringsgrupper i Vigtige Dokumenter). Her oplever børnene at være en del af et lille fællesskab med en voksen tæt på. 

 

 Vi har Det Grønne Flag, som bl.a betyder, at vi bruger økologiske råvarer og at vi har ekstra fokus på børn og natur

 

Vi er som de andre børnehuse i Østerdalen Citta Slow certificerede. Vi holder siesta efter frokost hver dag, hvor børnene får pulsen helt ned, og slapper af på en madras til en historie eller stille musik. Nærvær, fordybelse og venskaber er nøgleord i vores hverdag.

 

Hvis I har lyst til at høre mere om os eller se vores hus, er I altid meget velkomne til at ringe og aftale et besøg på 29481894. I kan læse mere om os her på hjemmesiden og se billeder i fotoalbummet.

 

Se vores pædagogisk læreplan her.

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Så er vi gået ind i 2020 og hermed lidt forskellig info om, hvad der kommer til at foregå i vores børnehus.

  Først og fremmest står planlægningen af vinterferien (uge 7) for døren. Vi har sampasning med Hesselager Børnehus og denne gang er vi her i Oure Børnehus. Vi hjælper hinanden med at passe de børn, der kommer og i den forbindelse har vi brug for at vide, hvem der kommer og hvem der holder fri. Jeg beder jer notere i fremmøde kalenderen senest mandag d. 13/1 om jeres børn kommer eller ej. Hvis jeres barn kommer, beder jeg om at i noterer tidsrummet, I regner med at barnet er her, så vi kan anvende vores ressourcer bedst muligt. Har I ikke mulighed for at give svar inden mandag, beder jeg jer kontakte mig.

   

  I påsken er der sampasning i Hesselager Børnehus, og jeg beder jer ligeledes notere, om I har brug for pasning, når I ved det. Der kommer dato for seneste tilbagemelding for denne periode senere.

   

  Jeg skriver her forskellige aktiviteter, vi har i børnehuset i foråret. De er også at finde i kalenderen her på intra.

   

  d. 23/1 kl. 17.00-18.30 - forældremøde for mini.forældre

  Uge 5 - læseuge. Alle børn tager en bog med hjemmefra og vi læser til samlinger og når vi spiser madpakker.

  21/2 - Fastelavnsfest

  Uge 9 - Venskabsuge i børnehuset

  26/3 - Husfest, hvor vi tager afsked med maxierne

  3/4 - Sangens Dag

  Uge 17 - Affaldsindsamling 

  19/5 - Blomstens dag

  11/6 - Sommerafslutning.

   

  Nærmere info følger til de forskellige dage, men nu kender i datoerne for det, vi har fastlagt indtil videre.

   

  Vi håber I alle er kommet godt ind i det nye år.

  De bedste hilsener de voksne i Oure Børnehus

  07-01-2020