BørneIntra v2.18

Østerdalen Skårup Børnehus

Oluf Rings Vej 195881 Skårup

Tlf.: 2948 1776

Velkommen til Skårup Børnehus

Skiftende billeder

Skårup Børnehus er en del af dagtilbuddet Østerdalen, som består af seks børnehuse i området.

Vi er et integreret børnehus, hvor det gode børneliv er i fokus. For os handler det om at skabe stjernestunder hver dag for små og store, - i et fællesskab med nærvær, tryghed og livsglæde.

 

Vi har 14 vuggestuebørn i alderen 0-3 år og 38 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Vi skaber sammenhæng  og gode overgange. Dette gør det nemt og trygt, når man skal slutte vuggetstuelivet og starte i børnehaven .

 

Vi har fokus på børnefællesskabet. Hver dag er alle børn sammen om en planlagt aktivitet med 1-2 voksne i en mindre gruppe i en del af dagen. Her er der en høj grad af nærvær, og læring og trivsel tager udgangspunkt i det enkelte barn og gruppen. Her spilles teater, arbejdes med sprog, mindfulness og meget andet.

Vi går ture i nærområdet eller cykler ud i det blå. Overfor børnehaven ligger en rideskole og Bamseskoven, som vi tit besøger. Hver fredag har vi Citta Slow fredag, hvor alle i huset mødes omkring bålet, og én fredag om måneden er hele huset sammen om en planlagt aktivitet, - f.eks dans på legepladsen eller en fælles gå-tur i skoven.

 

Vi hylder mangfoldighed og er et hus med latter og "højt til loftet". Vi vil gerne at alle børn, forældre og personale mødes i et fællesskab med fokus på faglighed og åbenhed, hvor man føler sig tryg og velkommen, som den man er.

 

Vi er en blandet personalegruppe med "nye" og "gamle" medarbejdere af begge køn, som vægter høj faglighed og et stærkt fællesskab. Vi har mange traditioner i løbet af året, som vi værner om, samtidig med at det er vigtigt for at finde nye veje sammen.

 

Vi samarbejder tæt med Dagplejen, som har deres heldagslegestue i en dejlig pavillon på vores legeplads. Ligeledes har vi et uviddet samarbejde med SKårup Skole, som er vores nabo. Hermed er vi med til at sikre gode overgange for alle børn.

 

Vi vægter natur og udeliv højt, og har Det Grønne Flag, som bl.a. betyder at vi bruger økologiske basisvarer.

Vi har et gammelt hus med mange rum og kroge, og en stor grøn legeplads med gamle træer og masser af gemmesteder.

 

I er altid velkomne til at ringe og aftale et besøg på 29481776, - vi viser gerne vores hus og fortæller mere om, hvem vi er.

I Fotoalbummet her på siden, er der billeder fra vores hverdag.

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

VELKOMMEN

Velkommen tilbage efter en fantastisk solrig sommerferie. Det summer af solbrune børn, der leger, griner og fortæller om alle de dejlige minder fra en stund væk fra institutionen, hvor der bare har været tid til at være, - tid til at være sammen med Jer der hjemme. Gensynsglæden med kammeraterne er tydelig.

Vi siger hjertelig velkommen til 6 nye børn og deres familier nemlig Gudrun, Leonora og Karla in vuggestuen, Lauge og Marius på Stjernene og Astrid på Regnbuen. Vi glæder os til at lære Jer og Jeres familier at kende :-).

 

D. 31.8.18 skal vi fejre børnehavens 50-års jubilæum. Vi inviterer til en festlig dag for både små og store. Se invitationen via linket.

De bedste sommerhilsener

alle os i Skårup Børnehus

Opslagstavle...

 •  

  I dag, da vi havde fællesfredag for hele huset, lavede vi noget i anledning af vores 50 års jubilæum d. 31. august. Vi gik igang med et kæmpe udendørs billede med alle børn og voksnes håndaftryk. Alle små som store fik på skift maling på den ene hånd og satte sit aftryk på pladen, - sjovt, hyggeligt og en dejlig måde at slutte ugen af på sammen. Se billeder i fotoalbum.

  Nu kan I glæde Jer til at se det hængt op, når det er helt færdigt.

  Rigtig god weekend 

  til alle Jer

  fra alle os😊

  17-08-2018