BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Kernehuset - NATUR OG UDELIV FROKOSTORDNING for os alle

Skiftende billeder

ÅBNINGSTIDER: MAN-TORS 6.15-16.30, FRE 6.15-16.15


Pædagogisk teamleder Bente Sevald tlf.: 2948 1759  mail: Bente.Sevald@Svendborg.dk

 

Børnehavegrupper:

Roden            2948 1840

Stammen       4026 7658

Vuggestuegrupper:

Larver:          2948 1841

Tusindbenet:  2948 1839

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

Septembernyt fra huset

Kære forældre

Den første efterårsmåned har vi taget hul på og vi har i tirsdags budt velkommen til Andrea som er startet på Stammen. velkommen til dig og din familie.

Cathrine er vores nye studerende der skal være her indtil efterårsferien. velkommen også til hende.

 

Vi har også budt velkommen til efterår og lidt ustadig vejr. Om morgenen er det både køligt og meget vådt på græs, gyngermm, derfor skal alle børn ved aflevering.være iklædt "arbejdstøj" dvs regnbukser/termo og støvler eller vandtætte sko. Så tager vi af når solen kommer frem og græs, jord mm tørrer :)

 

Vi har i august sagt farvel til vores trofaste vikarer gennem flere år og er nu ved at indkøre nye. Det er Peter (mest på Stammen), Augusta, Laura, Katrine og Josefine som indtil nu mest har været i de 2 vuggestuer.

Nyansættelse: vi har haft en ny ansættelsesrunde og vi har ansat pædagog Christina Aagaard Sørensen i 37 timer i vuggestuen larverne. Det er Nicklas stilling der er ændret til en pædagogstilling.( Nicklas er nu startet på seminariet)

Christina starter 1. oktober

28. september starter Pia Mortensen i 35 timers pædagogstilling i Tusindbenet. Det har indtil nu været midlertidig ansættelse, men pia er fastansat og bliver her. Vi glæder os på alles vegne.

 

Pædagogisk dag fredag den 25. september - Kernehuset er "lukket"

Som jeg skrev ud medio juli har vi i Kernehuset pædagogisk dag for alle personaler. Jeg håber at så mange af jer som muligt har fundet/finder alternativ pasningsmuligheder denne dag. er dette ikke muligt for jer, skal I kontakte mig på tlf. 2948 1759 eller mail: bente.sevald@svendborg.dk senest den 16. september.

 

Hvad skal personalet så lave den 25/9??

Vi skal den 25. september arbejde med og fordybe os i den nye styrket pædagogiske læreplan og finde en samlet vej i hvordan den kan se ud i Kernehuset. Den skal ligge velbearbejdet og beskrevet til aflevering 1. oktober.

Til jer der gerne vil vide lidt mere indsætter jeg link til 3 minutters minivideo, der beskriver det kort og præcist. Den er et besøg værd.

https://youtu.be/N3EcNUkl6qc

 

Bedste hilsner Bente og Co