BørneIntra v2.19.1

Sundbyøster Kobberbækken

Slotsvængevej 12-145700 Svendborg

Tlf.: 2499 5913

Hjertelig velkommen til Kobberbækken

Skiftende billeder

Kobberbækken er et børnehus der ligger i et naturskønt område op til skov og bæk.

 

Vi tilrettelægger vores pædagogiske arbejde efter børnegruppens behov og sammensætning. Vi har både vuggestue og børnehave. Vi arbejder bevidst med, at støtte børnenes tro på egen evner, ved at inddrage dem i hverdagssituationer og stille krav inden for nærmeste udviklings zone. Vi støtter børnene i at forstå egne følelser, behov og tanker om sig selv og andre. I vores læringsmiljøer har vi fokus på, at styrke børnenes udviklingsområder som sprog, motorik, social og følelsesmæssig udvikling. Vi er et dagtilbud, der har fokus på den tidlige indsats og det gode forældresamarbejde. Vores vigtigste opgave i Kobberbækken er altid børnene, deres trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vores tilgang er faglig mentaliserende, empatisk, nysgerrig, autentisk, anerkende og nærværende. Vi lægger vægt på at se barnets intentioner, at alle børn bliver set, hørt og forstået som dem de er, samt at alle børn er en del af et fællesskab.

 

I er hjertelig velkommen til, at besøg os.

Vi kan kontaktes på:

Vuggestuen Solstuen Sabrina, Lea og TheaTlf. 29272369

Vuggestuen Mejsestuen Gitte, Jette og Maria Tlf. 29481888

Svalestuen Helle og Tove  Tlf. 29481886

Månestuen Karina og Payana Tlf. 21292126

Stjernestuen Maria og Lise og Susanne Tlf. 21262173

Storgruppen Dorte og studerendeTlf. 29417702

 

Med venlig hilsen

Pædagogisk teamleder Heidi Bagge Risbjerg 24995913

Mail heidi.risbjerg@svendborg.dk 

Seneste nyhed...

Kære Børn og forældre.

God påske-Vi savner jer

  Billede

Kære Børn og forældre.

 

Påsken står for døren og vi er nu tre uger ind i nedlukningen af Danmark.

 

D. 11.3 2020  ” lukkede” statsministeren Danmark ned for en stund pga. Covid-19, siden er der rigtig mange børn og forældre vi ikke har set og vi savner liv og glade dage i vores dagtilbud, fra jer.

Vi håber I alle har det godt derude – hvor vi for en periode er sammen ” hver for sig”.

 

Vi – personale og de få børn der er i nødpasning – savner jer, det er så anderledes at møde i Kobberbækken og mangle så mange børn og forældre, vi glæder os til hverdagen igen.

 

Påsken bliver anderledes for os alle – planlagte rejser – påskefrokost mv., kan ikke afholdes som planlagt. Men vi må alle have samfundssind og håbe det hjælper os på den rigtige vej, så vi snart ses igen.

Som det fremgik af det seneste pressemøde fra Statsministeren, var der en forsigtig optimisme i forhold til at der kan ske en gradvis åbning efter påske.


Hvordan det bliver ved ingen endnu, det er derfor MEGET vigtig at  i følger med på Børneintra, for her vil alle informationer blive lagt ud.
I kan IKKE forvente at der er ” normalt” åben igen d. 14.4.

 

De børn der skulle være flyttet til Forårs SFO eller i børnehave, kommer tilbage i deres dagtilbud i to dage, før de skifter til noget nyt, da vi synes det er vigtigt lige at møde ind der hvor vi gik ud d. 11.3 2020.

De børn der skulle starte i Sundbyøster d. 1.4, byder vi velkommen.

 

I næste uge starter vi op på, at få nedgravet to små trampoliner på legepladsen.

Hus Syd er godt i gang med genopbygningen. Jeg har modtaget besked om, at de forventer at være klar om ca. 2 måneder, måske før. Jeg skriver besked ud til jer, når jeg har mere information herom.

 

 

Vi ønsker jer alle en god påske og GLÆDER os til vi alle ses igen.

 

 

Mange hilsner

Hele Kobberbækken-Sundbyøster

 

Opslagstavle...

 •  

  UNDGÅ AT BLIVE SYG … IGEN

   

  Mennesket har gode muligheder for at forsvare sig mod sygdom. I langt de fleste tilfælde opstår der ikke sygdom, selv om man har været udsat for smitte. Forsvaret sker ved, at hvide blodlegemer slår bakterier og virus ihjel, og ved at der dannes antistoffer, som ødelægger bakterier og virus. Nogle sygdomme smitter før, der er sygdomstegn

   

   

   

  MEN I den første tid efter overstået sygdom er vi mere modtagelige for smitsomme sygdomme. Træthed og kulde kan nedsætte modstandskraften. En feberfri dag hjemme efter overstået sygdom er med til, at vi kan komme os og forebygge ny sygdom umiddelbart efter.

  Barnet er rask, når det er feberfrit, og almentilstanden er upåvirket. Barnet skal kunne deltage i de daglige aktiviteter, uden at kræve særlig omsorg og pasning. Barnet skal fx kunne være ude og tage med på udflugt.

  Ved tvivl kontaktes den lokale sundhedsplejerske.

   

   

  Med ønske om en god juleferie.

  Svendborg Sundhedspleje.

   

  Her kan du læse mere:

  https://www.sst.dk/da/sygdom-og-behandling/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-hos-boern

  Du er altid velkommen til at kontakte sundhedsplejens: telefon 62234070 kl. 8 til 13, eller mail:

  Email: sundhedsplejen@svendborg.dk

   

  19-12-2019