BørneIntra v2.19.1

Sundbyøster Kobberbækken

Slotsvængevej 12-145700 Svendborg

Tlf.: 2499 5913

Hjertelig velkommen til Kobberbækken

Skiftende billeder

Kobberbækken er et børnehus der ligger i et naturskønt område op til skov og bæk.

 

Vi tilrettelægger vores pædagogiske arbejde efter børnegruppens behov og sammensætning. Vi har både vuggestue og børnehave. Vi arbejder bevidst med, at støtte børnenes tro på egen evner, ved at inddrage dem i hverdagssituationer og stille krav inden for nærmeste udviklings zone. Vi støtter børnene i at forstå egne følelser, behov og tanker om sig selv og andre. I vores læringsmiljøer har vi fokus på, at styrke børnenes udviklingsområder som sprog, motorik, social og følelsesmæssig udvikling. Vi er et dagtilbud, der har fokus på den tidlige indsats og det gode forældresamarbejde. Vores vigtigste opgave i Kobberbækken er altid børnene, deres trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vores tilgang er faglig mentaliserende, empatisk, nysgerrig, autentisk, anerkende og nærværende. Vi lægger vægt på at se barnets intentioner, at alle børn bliver set, hørt og forstået som dem de er, samt at alle børn er en del af et fællesskab.

 

I er hjertelig velkommen til, at besøg os.

Vi kan kontaktes på:

Vuggestuen Solstuen Sabrina, Lea og TheaTlf. 29272369

Vuggestuen Mejsestuen Gitte, Jette og Maria Tlf. 29481888

Svalestuen Helle og Tove  Tlf. 29481886

Månestuen Karina og Payana Tlf. 21292126

Stjernestuen Maria og Lise og Susanne Tlf. 21262173

Storgruppen Dorte og studerendeTlf. 29417702

 

Med venlig hilsen

Pædagogisk teamleder Heidi Bagge Risbjerg 24995913

Mail heidi.risbjerg@svendborg.dk 

Seneste nyhed...

Kære alle familier

I ønskes et godt og lykkebringende nytår.

  Billede

Jeg håber I alle har nydt jeres juleferie, og at I er kommet godt ind i det nye år.

 

Den ene ferie når knap at slutte, før den næste kan starte. I juleferien var der opsamling i Paraplyen fra hele Sundbyøster. Det vil sige fra 6 institutioner var samlet. Det har stor betydning for hverdagens personaleressourcer, at I giver besked om hvorvidt I har behov for at benytte institutionspladsen i ferieperioderne. I mellem jul og nytår var der i alt tilmeldt 1-2 vuggestue børn og 4-10 børnehavebørn. D.2/1 og d.3/1-2020 var der tilmeldt 16 vuggestuebørn og ca. 30 børnehavebørn. Det betyder at mange personaler har holdt ferie samtidig med mange børn har holdt fri.

Jeg vil hermed benytte muligheden for, at takke alle forældre i Kobberbækken. Tak fordi I giver besked om, I har behov for at benytte jeres institutionsplads i ferien eller ej. Særlig tak fordi så mange familier arbejder på, at jeres børn holder fri i ferieperioderne. Vi ved det kan være svært for alle børnefamilier.

Næste ferie er i uge 7 (d.10/2-14/2-2020 begge dage inkl.) Jeres børn er nu automatisk meldt til ferie på børneintra. Hvis I ønsker at benytte jeres institutionsplads skal I aktivt melde jeres børns komme og gå tider ind på børneintra senest d. 10-1-2020 

På forhånd tak for hjælpen.

Med ønske og et godt nytår

Heidi Bagge Risbjerg

Pædagogisk Teamleder Kobberbækken, Sundbyøster

mail heidi.risbjerg@svendborg.dk

tlf. 24995913

Opslagstavle...

 •  

  UNDGÅ AT BLIVE SYG … IGEN

   

  Mennesket har gode muligheder for at forsvare sig mod sygdom. I langt de fleste tilfælde opstår der ikke sygdom, selv om man har været udsat for smitte. Forsvaret sker ved, at hvide blodlegemer slår bakterier og virus ihjel, og ved at der dannes antistoffer, som ødelægger bakterier og virus. Nogle sygdomme smitter før, der er sygdomstegn

   

   

   

  MEN I den første tid efter overstået sygdom er vi mere modtagelige for smitsomme sygdomme. Træthed og kulde kan nedsætte modstandskraften. En feberfri dag hjemme efter overstået sygdom er med til, at vi kan komme os og forebygge ny sygdom umiddelbart efter.

  Barnet er rask, når det er feberfrit, og almentilstanden er upåvirket. Barnet skal kunne deltage i de daglige aktiviteter, uden at kræve særlig omsorg og pasning. Barnet skal fx kunne være ude og tage med på udflugt.

  Ved tvivl kontaktes den lokale sundhedsplejerske.

   

   

  Med ønske om en god juleferie.

  Svendborg Sundhedspleje.

   

  Her kan du læse mere:

  https://www.sst.dk/da/sygdom-og-behandling/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-hos-boern

  Du er altid velkommen til at kontakte sundhedsplejens: telefon 62234070 kl. 8 til 13, eller mail:

  Email: sundhedsplejen@svendborg.dk

   

  19-12-2019