BørneIntra v2.19

VELKOMMEN I LUNDBY BØRNEHAVE.

Her er der mulighed for at læse lidt om vores dejlige børnehave, men husk at børnehaver skal opleves.. Så kom endelig forbi på Lundbyvej 43B og oplev den dejlige stemning og det gode børneliv på nært hold. Vi glæder os til at se jer

Skiftende billeder

 

Lundby børnehave er beliggende på Lundbyvej 43B. Børnehaven blev etableret i 1994.

 

Børnehaven er normeret til 37 børn, og vi dels i Lundbyhuset og efter sommerferien i vores nye (endnu ikke renoveret) lokaler ved skolen. Vi forventer, at hele børnehaven flytter disse lokaler i løbet af foråret 2019. Vi har et tæt samarbejde med Tåsinge skolen afdl. Lundby. 

 

I Lundby børnehave arbejder vi med det gode fællesskab, hvor der er plads og brug for alle. Pt. har vi fokus på sociale kompetencer.   Vi har en fin legeplads, som giver mulighed for både boldlege og gemmelege, og vi er selvfølgelig ude i al slags vejr.

V i vægter det gode forældresamarbejde højt. Den daglige dialog er vigtig, og forældre er altid velkomne med stort og småt, hvad enten det et ønske om en samtale eller bare være lidt med. 

Der er ansat to pædagoger, to medhjælpere og en pædagogisk teamleder i Lundby børnehave.
Vi er en del af område Egebjerg-Tåsinge der også tæller husene: Kirkeby Børnehus, Sundhøj Børnehus, Solsikken, Ollerup Børnehus, VesterSkerninge Børnehus og Stenstrup Børnehus, som har fælles bestyrelse.

I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil vide mere, eller har lyst til at komme på besøg for at se nærmere på børnehaven og træffe personalet. I kan læse mere om vores dagligdag i velkomstfolderen her på siden.

 

Pædagogisk teamleder Karen Søvad: 2948 1758
Lundbyhuset: 3017 4483
Desuden: 3017 4484

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

Nye åbningstider pr. 1.8.2019

Pr. 1.8.2019 er åbningstiderne i Lundby børnehave: kl. 6.30-16.30 alle hverdage.

 

Forældrebestyrelsen har besluttet at følge anmodning fra Lundby børnehave om at tilpasse åbningstiden således at Lundby børnehave og Tåsingeskolen afd. Lundby's SFO har ens åbningstider fra vi flytter sammen.

 

De bedste hilsner

Kirsten Søndergaard

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

   

  Kære forældre.

   Det er mig en stor glæde at kunne fortælle jer, at vi nu skal have vores el-cykler! De kommer onsdag D. 12.6. Kl. 14.30, og i den forbindelse vil vi invitere jer til indvielsen med en kop kaffe og lidt mundgodt.

   Jeg vil benytte lejligheden til at takke, først og fremmest Linda Piil Thomsen, som utrætteligt har arbejdet for, at vi kunne få dem.

    Jeg vil også gerne takke alle sponsorerne, som hver især har bidraget til at alle midler kunne komme på plads:

     Nordea Fonden.

   Damgaard.

   Tåsingebiler.

   Max Hansen.

   Høising.

   Jul ApS.

   Affaldsystemet.

   Kj Tømrer.

   

   Vi glæder os meget til at komme ud i det blå på vores nye jernheste. Kom og vær med til at tage i mod cyklerne på onsdag d. 12.6. Kl. 14.30. 

   

  De bedste hilsner Karen. 

  12-06-2019