BørneIntra v2.19

Sundet Lundby Børnehave

Lundbyvej 43B, Tåsinge5700 Svendborg

Tlf.: 2948 1758

VELKOMMEN I LUNDBY BØRNEHAVE.

Her er der mulighed for at læse lidt om vores dejlige børnehave, men husk at børnehaver skal opleves.. Så kom endelig forbi på Lundbyvej 43B og oplev den dejlige stemning og det gode børneliv på nært hold. Vi glæder os til at se jer

Skiftende billeder

 

Lundby børnehave er beliggende på Lundbyvej 43B. Børnehaven blev etableret i 1994.

 

Børnehaven er normeret til 37 børn, og vi dels i Lundbyhuset og efter sommerferien i vores nye (endnu ikke renoveret) lokaler ved skolen. Vi forventer, at hele børnehaven flytter disse lokaler i løbet af foråret 2019. Vi har et tæt samarbejde med Tåsinge skolen afdl. Lundby. 

 

I Lundby børnehave arbejder vi med det gode fællesskab, hvor der er plads og brug for alle. Pt. har vi fokus på sociale kompetencer.   Vi har en fin legeplads, som giver mulighed for både boldlege og gemmelege, og vi er selvfølgelig ude i al slags vejr.

V i vægter det gode forældresamarbejde højt. Den daglige dialog er vigtig, og forældre er altid velkomne med stort og småt, hvad enten det et ønske om en samtale eller bare være lidt med. 

Der er ansat to pædagoger, to medhjælpere og en pædagogisk teamleder i Lundby børnehave.
Vi er en del af område Sundet, der også tæller husene: Børnely, Sundhøj Børnehus, Solsikken og 4-kløveren, som har fælles bestyrelse.

I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil vide mere, eller har lyst til at komme på besøg for at se nærmere på børnehaven og træffe personalet. I kan læse mere om vores dagligdag i velkomstfolderen her på siden.

 

Pædagogisk teamleder Karen Søvad: 2948 1758
Lundbyhuset: 3017 4483
Desuden: 3017 4484

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

NYT OMRÅDE

Tåsingedelen af SUNDET og EGEBJERG lægges sammen pr. 1.1.2019

Som en del af budgetforlig 2019 skal børnehusene på Tåsinge og i Egebjerg lægges sammen og kommer til at bestå af: Kirkeby børnehus, Lundby børnehus, Ollerup børnehus, Solsikken, Stenstrup børnehus, Sundhøj børnehus, Vester Skerninge børnehus.

Vi bliver således fra 2019: 70 vuggestuebørn og 366 børnehavebørn med familier og omkring 70 ansatte i de 7 børnehuse, der er beliggende i 3 skoledistrikter.

 

Herved opstår et nyt område og der skal derfor vælges ny forældrebestyrelse.

Forældrebestyrelsesformændene for Sundet og Egebjerg arrangere forældremøde med valg til forældrebestyrelse. Valget skal ske i løbet af januar 2019, og er datosat til torsdag den 24.1.2019 kl. 19.00- ca. 20.30.

Sæt X i kalenderen allerede nu, der kommer yderligere oplysninger senere.

 

Jeg blive dagtilbudsleder af det nye område og glæder mig meget til samarbejdet og til at byde velkommen i det nyt område - og med nyt navn på området, som det bliver den nye forældrebestyrelses opgave at beslutte.

 

de bedste hilsner

Kirsten Søndergaard

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️

   

     December i Lundby Børnehave.

   I får her  lidt information om hvad vi skal i december.

   D. 30.11. inviterer vi alle til julemorgenbord fra kl. 6.45-9. Der vil være friskbagte boller, kaffe, te, ost og marmelade. ☕️🧀

  D. 5.12. skal alle børnene på tur til Bjerreby Kirke. Vi bliver hentet med bus kl. 9.20 🚌 og når vi kommer hjem, skal alle have risengrød. Så ingen madpakke den dag, hvis du elsker risengrød. Husk at tage nissehuen på.🎅

     D. 20.12 kl. 14 kommer julemanden forbi børnehaven, i hans i forvejen pressede program. Der er godteposer til børnene og en kop nissekaffe til fremmødte forældre. Vi skal også danse om juletræet. 

   

  Udover alt dette, har vi jo vores husnisser, Fætter Julius, der vil husere i Storegruppen og Puk og Kanel, der holder til i Lundbyhuset. Alle vil de gerne besøge børnene på skift, men pas på; de laver ballade😅

     Vi skal selvfølgelig også klippe og klistre og pynte, høre nissehistorier og synge de dejlige julesange. 

   

  GLÆDELIG JUL🎄💫

   

   

  ❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄❤️🎄

  25-11-2018