BørneIntra v2.19

VELKOMMEN I LUNDBY BØRNEHAVE.

Her er der mulighed for at læse lidt om vores dejlige børnehave, men husk at børnehaver skal opleves.. Så kom endelig forbi på Lundbyvej 43B og oplev den dejlige stemning og det gode børneliv på nært hold. Vi glæder os til at se jer

 

Lundby børnehave er beliggende på Lundbyvej 43B. Børnehaven blev etableret i 1994.

 

Børnehaven er normeret til 37 børn, og vi dels i Lundbyhuset og efter sommerferien i vores nye (endnu ikke renoveret) lokaler ved skolen. Vi forventer, at hele børnehaven flytter disse lokaler i løbet af foråret 2019. Vi har et tæt samarbejde med Tåsinge skolen afdl. Lundby. 

 

I Lundby børnehave arbejder vi med det gode fællesskab, hvor der er plads og brug for alle. Pt. har vi fokus på sociale kompetencer.   Vi har en fin legeplads, som giver mulighed for både boldlege og gemmelege, og vi er selvfølgelig ude i al slags vejr.

V i vægter det gode forældresamarbejde højt. Den daglige dialog er vigtig, og forældre er altid velkomne med stort og småt, hvad enten det et ønske om en samtale eller bare være lidt med. 

Der er ansat to pædagoger, to medhjælpere og en pædagogisk teamleder i Lundby børnehave.
Vi er en del af område Egebjerg-Tåsinge der også tæller husene: Kirkeby Børnehus, Sundhøj Børnehus, Solsikken, Ollerup Børnehus, VesterSkerninge Børnehus og Stenstrup Børnehus, som har fælles bestyrelse.

I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil vide mere, eller har lyst til at komme på besøg for at se nærmere på børnehaven og træffe personalet. I kan læse mere om vores dagligdag i velkomstfolderen her på siden.

 

Pædagogisk teamleder Karen Søvad: 2948 1758
Børnehaven: 3017 4483
Desuden: 3017 4484

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Kære forældre.

  Vi har nu været i gang i den nye Lundby Børnehave i en månedes tid, og det har I også. Vi mener, jeres indtryk er vigtige at få med, både de gode, og også dem, der kalder på lidt mere omtanke. Derfor vil jeg invitere jer til et fyraftensmøde, hvor I kan komme med stort og småt, så hverdagen kan blive endnu bedre. Jeg vil lytte til jer og forhåbentlig være istand til at svare på de spørgsmål, I måtte have.

  Mødet er d. 2.9. kl. 16.30-18.

   

  Håber vi ses.

   

  Hilsen Karen.

  22-08-2019