BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN I LUNDBY BØRNEHAVE.

Her er der mulighed for at læse lidt om vores dejlige børnehave, men husk at børnehaver skal opleves.. Så kom endelig forbi på Lundbyvej 43 og oplev den dejlige stemning og det gode børneliv på nært hold. Vi glæder os til at se jer

Skiftende billeder

 

Lundby børnehave er beliggende på Lundbyvej 43. Børnehaven blev etableret i 1994. Vi er i august -19 flyttet i nye lokaler i skolens gamle sfo. 

 

Børnehaven er normeret til 37 børn, og vi har et tæt samarbejde med Tåsinge skolen afdl. Lundby. Vi deler desuden køkkenfaciliteter med sfo’en. 

 

I Lundby børnehave arbejder vi med det gode fællesskab, hvor der er plads og brug for alle. Vi har fokus på sociale kompetencer. Og børnenes leg og eksperimenterende virksomhed er vigtige elementer i hverdagen. 

Vores legeplads deler vi med skolen, men vi har også en mindre legeplads. På den store legeplads mødes store og små,  og vi er selvfølgelig ude i al slags vejr.

Vi vægter det gode forældresamarbejde højt. Den daglige dialog er vigtig, og forældre er altid velkomne med stort og småt, hvad enten det et ønske om en samtale eller bare være lidt med. 

Der er ansat to pædagoger, pt. 1 medhjælper og en pædagogisk teamleder i Lundby børnehave.
Vi er en del af område Øbakkerne, der også tæller husene: Kirkeby Børnehus, Sundhøj Børnehus, Solsikken, Ollerup Børnehus, VesterSkerninge Børnehus og Stenstrup Børnehus, som har fælles bestyrelse.

I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil vide mere, eller har lyst til at komme på besøg for at se nærmere på børnehaven og træffe personalet. I kan læse mere om vores dagligdag i velkomstfolderen her på siden.

 

Pædagogisk teamleder Karen Søvad: 2948 1758
Børnehaven: 3017 4483
 

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  REVIDERING AF RETNINGSLINIERNE I BØRNEHAVEN

  Hermed følger de retningslinier, der gælder nu. Der er et par ændringer og præciseringer:

   

  • INGEN legetøj og unødigt med hjemmefra. Sovedyr er tilladt. De skal ligge sammen med sengetøjet.
  • Vi serverer IKKE morgenmad. Børnene kan selv have morgenmad med mellem 6.30 og 7.30.
  • FORUDSAT I spritter hænder kan I nu sætte madkassen i køleskabet.
  • Madpakken skal være pakket, således alle børn kan åbne deres mad, uden hjælp fra en voksen. For at undgå smittespredning hjælper vi ikke med at åbne youghurt, ostehaps, figenstænger osv osv. 
  • Frugtordningen er suspenderet. Alle børn skal medbringe frugt i en plasticpose eller bøtte med navn på. Frugten skal umiddelbart kunne spises. Vi hjælper ikke med at skrælle. Frugten lægges på den mellemste hylde på rullebordet.
  • HUSK varmt og rigeligt tøj samt skiftetøj i en rygsæk, vi skal være ude det meste af tiden.
  • HUSK at smøre barnet ind i solcreme hjemme fra. Den samme voksen vil dagligt, når der er brug for det, smører barnet ind midt på dagen.
  • Fødselsdage. Der gives ikke mad ud til andre. Fødselsdage fejres med sang og lege.
  • I skal spritte hænder når I kommer og går.
  • Vente, holde afstand ved aflevering. Hvis der er 2 forældre i Solstrålens garderobe, vent. Hvis der er 3 forældre i Regnbuens garderobe, vent. Forsøg at gøre afleveringen kort.

  • Forældre skal ikke tage ophold i børnehaven eller på legepladsen.

  • Når vi er 25 eller derunder er vi sammen begge stuer.

   

  I øvrigt følger vi Sundhedstyrelsens retningslinier.

   

   

   

   

   

   

   

  17-06-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre.

  På dagtilbudsområdet skal vi udfærdige en ny styrket pædagogisk læreplan. Det er er et lovkrav, og den skal afleveres senest 1.10.

   

  I den forbindelse vil vi holde pædagogisk dag fredag d. 4.9.20. og vi har brug for jeres hjælp.

   

  Vi vil beder jer undersøge muligheden for at holde fri med jeres barn den dag, eller give jeres barn en kort dag. Der vil være vikar på i huset i den udstrækning det er nødvendigt.

   

  I bedes derfor melde jeres barn fri d. 4.9. hvis det er en mulighed, eller notere i hvilket tidsrum jeres barn kommer. Dette senest d. 1.8.

  Vi takker på forhånd.

   

  Venlig hilsen Karen

  16-06-2020