BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

VELKOMMEN TIL GUDME BØRNEHUS

 

VI ER ET BØRNEHUS, HVOR DET MENINGSFULDE FOR OS ER LIVSGLÆDE, NÆRVÆR, FORDYBELSE OG MANGFOLDIGHED. 

 

VORES ØNSKE ER, AT BØRN OG FORÆLDRE FÅR EN OPLEVELSE AF AT BLIVE SET, HØRT OG FORTÅSET I ET TRYGT, VARMT OG FAGLIGT MILJØ.

 

 VI HAR SÆRLIGT FOKUS PÅ RELATIONER, BØRNEFÆLLESSKABER, SPROG, BEVÆGELSE OG NATUR.

 

VIL I HØRE MERE OM OS, ELLER SE VORES DEJLIGE BØRNEHUS, ER I ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TLF. NR. 29481884 FOR AFTALE ET BESØG. I KAN OGSÅ ORIENTERE JER OMKRING VORES BØRNEHUS HER PÅ HJEMMESIDEN, VED AT LÆSE UNDER ”VIGTIGE DOKUMENTER”, SE BILLEDER I ”FOTOALMUMMET”, ELLER UNDER LINKS NEDERSTE PÅ HJEMMESIDEN.

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev fra Bøgestuen, december 2020

Kære forældre.

 

Så blev det den 1. December, og julen nærmer sig med raske skridt.🎄

I Bøgegruppen betyder det, at vi i løbet af December vil støde på Nissegåture, bagedag, hemmelighedskræmmerier, drillenisser i børnehuset og Nissebøvserne. Nissebøvserne er landet i børnehaven i dag, og har gemt sig på stuen. Hver dag vil vi trække en nisse, som må komme med hjem og SKAL BLIVE HJEMME hos jer. Dog vil vi gerne snakke med jeres barn om, hvad Nissen eventuelt har fundet på at løjer, den næste dag. Så lidt hjælp/ stikord hertil vil være dejligt.😊

 

D. 1.1.21 starter Mynthe og Silas hos os. De kommer begge fra vuggestuen, og er kendte ansigter for børnene. Vi glæder os til at tage imod dem🤗

 

I December må man jo gerne ønske! 
og på Bøgestuen ønsker vi hjælp til at gøre børnenes garderober mere overskuelige for dem. På denne måde, kan de klare flere ting selv, og skabe sig overblik over de ting de har med.

Vi ønsker os: 

- At skiftetøj ligger i SKABET

- At der kun er TO sæt udetøj med.

- At huer og handsker ligger oven over skabet.

- At børnene har luffer med, istedet for fingerhandsker.- med mindre de selv kan tage dem på.

- At net, poser og store tasker tages med retur, når I har hængt tøj op. Dette giver bedre plads til det tøj som børnene selv hænger op. En lille madkassetaske er ok at lægge oven på garderoben.

 

Vi håber I vil hjælpe jeres børn med dette. Men skaulle det give anledning til spørgsmål eller undren, kommer I selvfølgelig bare og snakker med os.

 

Slutteligt vil vi ønske en dejlig December.

Venlig hilsen Andy, Mathias og Sanne.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag