BørneIntra v2.19

Østerdalen Gudme Børnehus

Storkehavevej 85884 Gudme

Tlf.: 2948 1884

Skiftende billeder

VELKOMMEN TIL GUDME BØRNEHUS

 

VI ER ET BØRNEHUS, HVOR DET MENINGSFULDE FOR OS ER LIVSGLÆDE, NÆRVÆR, FORDYBELSE OG MANGFOLDIGHED. 

 

VORES ØNSKE ER, AT BØRN OG FORÆLDRE FÅR EN OPLEVELSE AF AT BLIVE SET, HØRT OG FORTÅSET I ET TRYGT, VARMT OG FAGLIGT MILJØ.

 

 VI HAR SÆRLIGT FOKUS PÅ RELATIONER, BØRNEFÆLLESSKABER, SPROG, BEVÆGELSE OG NATUR.

 

VIL I HØRE MERE OM OS, ELLER SE VORES DEJLIGE BØRNEHUS, ER I ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TLF. NR. 29481884 FOR AFTALE ET BESØG. I KAN OGSÅ ORIENTERE JER OMKRING VORES BØRNEHUS HER PÅ HJEMMESIDEN, VED AT LÆSE UNDER ”VIGTIGE DOKUMENTER”, SE BILLEDER I ”FOTOALMUMMET”, ELLER UNDER LINKS NEDERSTE PÅ HJEMMESIDEN.

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

Månedsbrev fra Bøgegruppen December 2018

  Billede

Månedsskriv fra Bøge. december 2018

 

Kære forældre!

 

Så blev det december med julehygge, julekalender, julesange og nisser. Her i Bøgegruppen har vi fået besøg af nissen “Juliane”. Hun vil rigtig gerne med hjem på besøg hos børnene og det vil vi skiftes til, her i december måned. Vi trækker lod hver dag og finder ud af, hvis tur det er til at få Juliane med hjem. I år har Juliane IKKE nogen bog med som der skal skrives i…så det slipper I forældre for:-) Vi har valgt at børnene selv skal fortælle om oplevelserne med nissen. Dette vil vi gøre til samling. Vi har absolut ingen forventning, eller ønske til at nissen har noget med tilbage i børnehaven, men skulle hun finde på at finde noget i skabene, henviser vi til at følge Svendborgs kostpolitik… også her i december:-)

 

I denne måned vil vi have særligt fokus på traditioner

 

Det har vi fordi:
Vi oplever, at der er mange børn, der har forskellige traditioner omkring julen, og vi derved lærer om forskelligheder og bliver klogere på hinanden.


Hvad gør vi her i børnehaven:
Vi har besøg af Juliane. Her får børnene mulighed for at fortælle om ting de oplever der hjemme. Vi lærer at vente på tur. Vi lærer at fortælle.

Vi har julekalender. I år har vi lavet en julekalender med alle børnene som kravlenisser. Hver dag har kravlenissen en farve og en form med som vi snakker om og lærer derved om form og farver.

Vi synger julesange. Det styrker børnenes sprog og sætningsopbygning at synge.

Til siesta har vi udvalgt forskellige danske julesange. Derved får børnene både oplevelsen af noget genkendeligt, men også indblik i nye og anderledes julesange og traditioner (Vi har allerede oplevet børn der snakker sammen om sangene, og om de kender dem, eller ikke kender sangene). Dette styrker sprogforståelsen og ordforrådet, at høre både velkendte og nye sange.

 

Hvad kan I forældre gøre:
Snakke med børnene om, hvad de oplever med Juliane, så de har mulighed for at sætte ord på, når de skal fortælle til samling.

 

Info: vi har fået besøg af Emilie i Bøgegruppen, Emilie er vores nye PAU studerende og skal være I huset det næste halve år.

 

Det er ved at være koldt uden for, og dermed er der også brug for varme støvler, handsker og huer. Vi ønsker os, at der er skrevet navn i alt overtøj og støvler. Det giver langt større chance for, at tøjet kommer tilbage til rette ejermand, når børnene får det lagt rundt omkring. Vi gør, hvad vi kan, for at børnenes tøj kommer tilbage til deres pladser, men det er svært at vide, hvis handsker der er hvis, uden navn.

 

Med ønsket om en god december, og vi glæder os til at se jer til julearrangement på fredag.

 

Med venlig Hilsen
Jonas, Emilie, Kristina og Louise

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag