BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

VELKOMMEN TIL GUDME BØRNEHUS

 

VI ER ET BØRNEHUS, HVOR DET MENINGSFULDE FOR OS ER LIVSGLÆDE, NÆRVÆR, FORDYBELSE OG MANGFOLDIGHED. 

 

VORES ØNSKE ER, AT BØRN OG FORÆLDRE FÅR EN OPLEVELSE AF AT BLIVE SET, HØRT OG FORTÅSET I ET TRYGT, VARMT OG FAGLIGT MILJØ.

 

 VI HAR SÆRLIGT FOKUS PÅ RELATIONER, BØRNEFÆLLESSKABER, SPROG, BEVÆGELSE OG NATUR.

 

VIL I HØRE MERE OM OS, ELLER SE VORES DEJLIGE BØRNEHUS, ER I ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TLF. NR. 29481884 FOR AFTALE ET BESØG. I KAN OGSÅ ORIENTERE JER OMKRING VORES BØRNEHUS HER PÅ HJEMMESIDEN, VED AT LÆSE UNDER ”VIGTIGE DOKUMENTER”, SE BILLEDER I ”FOTOALMUMMET”, ELLER UNDER LINKS NEDERSTE PÅ HJEMMESIDEN.

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

ET GLIMT OG ET TILBAGEBLIK PÅ "CORONALIVET" I BØRNEHUSET

  Billede

Kære forældre

 

Tid for en lille hilsen fra alle os i børnehuset… 

 

Vi er nu tre uger henne i ”Coronalivet” i børnehuset, og langt de fleste børn er vendt tilbage igen. Det har været mega dejligt at følge, og se, børnenes gensynsglæde med hinanden, og de har taget så fint imod, at rammerne ser anderledes ud, og vi skal lege samt være sammen på nye måder. Børnene leger, udforsker og har det sjovt, der er smil og vi får mange gode grin sammen :)

 

Vi betræder fortsat nyt land, et ”Coronaland” vi aldrig har været i før, og som vi skrev tidligere, ja vi vil komme til at træde forkert, vi vil skulle lære, mens vi går, og ja vi vil måske fare vild, men vi skal nok finde hjem igen. Sådan har det også været i de her tre uger, vi har tilpasset og gjort nødvendige justeringer ift. at kunne skabe de bedst mulige udviklingsmuligheder og betingelser for børnene og samtidig leve op til retningslinjerne.

 

Det har kaldt på en øget parathed for alle både børn, personaler og jer forældre, og vi øver os alle i at huske alt det, der skal huskes… ja rutiner og vaner tager tid at ændre. Personalet gør deres aller bedste, så vi skal huske at anerkende dem for deres indsats, lige som jeg/vi husker på at anerkende jer forældre a la her via skriv el. i hverdagen. TAK for denne parathed til at ville og kunne lykkedes ift. praksis med og omkring børnene.

 

Vi vil i kommende tid lægge billeder, videoklip m.m. op sidst på ugen fra "Coronalivet" i hver gruppe, og disse kan I se og følge på vores Facebook side. 

 

I ønskes en dejlig Store bededagsferie, nyd den til vi ses igen :)

 

Bedste hilsen fra Charlotte

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag