BørneIntra v2.19

Skiftende billeder

VELKOMMEN TIL GUDME BØRNEHUS

 

VI ER ET BØRNEHUS, HVOR DET MENINGSFULDE FOR OS ER LIVSGLÆDE, NÆRVÆR, FORDYBELSE OG MANGFOLDIGHED. 

 

VORES ØNSKE ER, AT BØRN OG FORÆLDRE FÅR EN OPLEVELSE AF AT BLIVE SET, HØRT OG FORTÅSET I ET TRYGT, VARMT OG FAGLIGT MILJØ.

 

 VI HAR SÆRLIGT FOKUS PÅ RELATIONER, BØRNEFÆLLESSKABER, SPROG, BEVÆGELSE OG NATUR.

 

VIL I HØRE MERE OM OS, ELLER SE VORES DEJLIGE BØRNEHUS, ER I ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TLF. NR. 29481884 FOR AFTALE ET BESØG. I KAN OGSÅ ORIENTERE JER OMKRING VORES BØRNEHUS HER PÅ HJEMMESIDEN, VED AT LÆSE UNDER ”VIGTIGE DOKUMENTER”, SE BILLEDER I ”FOTOALMUMMET”, ELLER UNDER LINKS NEDERSTE PÅ HJEMMESIDEN.

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

Sommerhilsen fra Birke 2019

Kære Birkeforældre sommer 2019

Ferietid på birkestuen, er lige om hjørnet. Det betyder ro på krop og sjæl, afslapning, familietid, forhåbentlig solskin og bade ture mm. Men ferietid betyder også, at vi skal sige et ”lille farvel” til de ældste børn, som nu endelig bliver maxi børn. Det har de glædet sig til. Det er Oliver, Alex, Anjeliqua, Sia og Sofus, som vi nu sender op af trappen. Vi håber, at vi har givet alle, så meget med som muligt af, trivsel, udvikling, læring og dannelse, som vil hjælpe dem videre på deres færden. Alle er sååå klar til at prøve nye ”kræfter”, nye voksne, nye relationer, nyt legetøj - ja nyt sted. For det er maxi. Vi håber dog stadig på, at både børn og i forældre fortsat vil kigge ind på birke, til en lille snak, en krammer eller bare et smil. Børnehavelivet er jo ikke helt slut endnuJ

I forrige uge sagde vi farvel til Tom, han skulle videre sammen med sine søskende til Oure. Håber dog stadig at møde ham og familie i bylivet.  

Et lidt større farvel, siger vi til Adrian og Emmelie og deres familie. De har valgt at flytte til Sjælland, hvor deres familier og netværk bor. Vi ønsker dem alle, alt mulig held og lykke med det nye. 

Vi starter op på birkestuen igen i uge 32. Her siger vi velkommen til Laurits og Milan, samt deres familier. På personalefronten sker der lidt ændringer. Andy skal på uddannelse i et år, Pædagogisk assistent pr. sep. Så derfor vil Kasper komme ned i Birkegruppen.

I ønskes alle en fantastisk sommer.

Masser af ferie knus fra Andy, Mette, Ulla og Gitte KJ

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag