BørneIntra v2.18

Børnebyøster Thurø Børnehuse

Gambøtvej 25700 Svendborg

Tlf.: 29481764

Tlf 2.: 2948 1847

Velkommen til Thurø Børnehuse

Skiftende billeder

 

Kontor:      29 48 17 64

Savannen:  29 48 18 47

Oasen:       29 48 18 46

Pyramiden: 29 48 18 48

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre.

  tusind tak for en skøn sommerfest i går, og tak for det helt fantastiske fremmøde.

  Hvor var vi heldige med vejret, da vi til middag blev en smule nervøse, for sikke det blev regnvejr. 

   

  Regnvejr er netop det, denne lille besked handler om. 

  Selvom vi ikke er meget for det, oplever vi nu (heldigvis stadig i det små) at vejret er meget omskifteligt, det betyder at jeres børn har et stort behov for at i har opdateret garderoben med tøj der er tilpasset vejret, men i særdeleshed REGNTØJ.

  Desværre oplevede vi i går at MANGE børn ikke havde det med. Børnene oplever stor frustration når tøjet mangler og når de egentlig bare gerne vil lege og have det sjovt med vennerne i alt det fantastiske leg, regnen indbyder til.

  I stedet må de bruge tiden med os i garderoben som leder og leder forgæves, og vennerne forsætter legen på legepladsen. Børnehaven har meget lidt låne tøj, og det vi måske har, passer aldrig lige som dit barn ønsker. Når dette sker, bruger de og ikke mindst VI tiden på noget, som I hjemmefra kan hjælpe til med, så børnehavelivet bliver meget nemmere for os alle. Hvis det er i orden, kan vi være der hvor vi gerne vil være, nemlig på legepladsen sammen med alle børn. 

   

  Der var selvfølgelig få der havde det komplette udstyr med, og STOR ros til jer! Jeres børn var lykkelige og nød regnen, imens andre venner blev kolde og våde. 

  Derfor en lille bøn til jer her i weekenden! Find regntøjet (og gummistøvler) frem måske det er klar til børnehaven mandag eller måske dit barn er vokset hen over sommeren så i skal ud og købe lidt nyt? Hvis i skal ud og købe nyt, må i meget gerne gå efter det UDEN seler. Det er meget nemmere for jeres børn at tage på og af, og lettere når de skal på wc osv. 

   

   

   

  18-08-2018