BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN TIL POPPELLUNDEN

Skiftende billeder

Poppellunden er et kommunalt aldersintegreret børnehus. Sammen med Paraplyen, Humlebien/Holbøllsminde, 4-Kløveren, Kobberbækken og Børnely danner vi dagtilbudsområdet Sundbyøster med fælles økonomi, pædagogiske læreplaner og Dagtilbudsledelse.

Vi glæder os til at tage imod jeres barn i Poppellunden og til de kommende års samarbejde med jer om jeres barns udvikling, trivsel, læring og dannelse.

Pjecen indeholder praktiske oplysninger og forventninger. Den Pædagogiske læreplan for området kan læses et andet sted på børneintra.

Inden barnet starter afholder vi startsamtale. På mødet fortæller I om jeres barn og jeres forventninger til os. Vi fortæller om dagligdagen i Poppellunden og vores forventninger til jer.

Ring til os og lav en aftale for besøg.

Vores adresse er:

Linkenkærsvej 30, 5700 Svendborg.

Teamleder: Marianne Nielsen, 24 99 00 52 mail: marianne.nielsen1@svendborg.dk

Daginstitutionsleder for Sundbyøster: Fie Lademann, tlf. 24886180 mail: fie.lademann@svendborg.dk

Seneste nyhed...

Info om pasning og Påsken

Kære forældre

Alle børn er nu skrevet som F frem til d. 13.4, det betyder at de tilmelder der tidligere er skrevet i de tre dage før påske er annulleret, da der fortsat er nødpasning frem til d. 13.4.

Hvis du opfylder kriterierne og forventer at få behov for nødpasning frem til og med onsdag den 8 . april, vil vi gerne have, at du tager telefonisk kontakt til den pædagogiske teamleder i dit børnehus/dagplejegruppe - gerne inden torsdag d. 26.3 kl. 12.. Alternativt kan dagtilbudslederen kontaktes.. Du finder kontaktinformation her på Børneintra.
 

Såfremt der sker ændringer i dit behov for nødpasning eller der opstår et behov for nødpasning, efter tilmelding d. 26.3, skal ligeledes tage telefonisk kontakt til den pædagogiske teamleder eller dagtilbudslederen, helst inden kl. 10, dagen før der er et nødpasnings behov.

Der er fortsat mulighed for nødpasning efter de hidtidige kriterier, der er fastsat af Børne- og Undervisningsministeriet:

 

 • 0-9-årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i f.eks. ældre- og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport- og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
 • 0-9-årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
 • Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

 

Nødpasningen sker som udgangspunkt i det børnehus eller ved den dagplejer, hvor barnet er indmeldt.

 

 

Venlig hilsen

Fie Lademann
Dagtilbudsleder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære Forældre

  Jeg har ladet mig fortælle, at når man søger på Poppellundens tlf. nr. på nettet... så er det et forkert nr.

  Så her får i lige listen af nr. som i kan hænge op derhjemme...

  Kontoret:     24990052

  Pilestuen:    21795579

  Elmestuen:  24671696

  Bøgestuen:  21795574

  Birkestuen:  24670616

   

  Hilsen Marianne

   

  02-04-2020
 •  

  OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS

   

   

  Alle børn er sat til fri i børneintra og har I bruge for nødpasning i uge 14, skal I kontakte den pædagogisk teamleder i jeres barn/ børn dagtilbud. 

   

   

  Med venlig hilsen

  Fie Lademann

  Dagtilbudsleder

  24-03-2020
 •  

   

  UNDGÅ AT BLIVE SYG … IGEN

   

  Mennesket har gode muligheder for at forsvare sig mod sygdom. I langt de fleste tilfælde opstår der ikke sygdom, selv om man har været udsat for smitte. Forsvaret sker ved, at hvide blodlegemer slår bakterier og virus ihjel, og ved at der dannes antistoffer, som ødelægger bakterier og virus. Nogle sygdomme smitter før, der er sygdomstegn

   

  MEN I den første tid efter overstået sygdom er vi mere modtagelige for smitsomme sygdomme. Træthed og kulde kan nedsætte modstandskraften. En feberfri dag hjemme efter overstået sygdom er med til, at vi kan komme os og forebygge ny sygdom umiddelbart efter.

  Barnet er rask, når det er feberfrit, og almentilstanden er upåvirket. Barnet skal kunne deltage i de daglige aktiviteter, uden at kræve særlig omsorg og pasning. Barnet skal fx kunne være ude og tage med på udflugt.

  Ved tvivl kontaktes den lokale sundhedsplejerske.

  Med ønske om en god juleferie.

  Svendborg Sundhedspleje.

   

  Her kan du læse mere:

  https://www.sst.dk/da/sygdom-og-behandling/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-hos-boern

  Du er altid velkommen til at kontakte sundhedsplejens: telefon 62234070 kl. 8 til 13, eller mail:

  Email: sundhedsplejen@svendborg.dk

   

   

  20-12-2019