BørneIntra v2.19

Sundbyøster Paraplyen

Marslevvej 15700 Svendborg

Tlf.: 29 48 17 75

Velkommen til Paraplyen

Billede

 

 

Vuggestuen hedder solstrålerne 29481812, børnehaven hedder Regnbuestuen 29481810., og gruppen med kommende skolebørn hedder stjernerstuen 29481811.

Paraplyen er et integreret dagtilbud med en børnehavegruppe på ca.40 børn og en vuggestuegruppe på 14 børn.

Vi er et børnehus som værdsætter livsglæde, fordybelse, mangfoldighed og fællesskab. Vores ønske er, at alle børn og forældre får en oplevelse af at blive set, hørt og forstået i et trygt og fagligt miljø med fokus på børnefællesskaber.

Paraplyen er kendetegnet ved en høj grad af forskellige etniske kulturer, som på utallige fantastiske måder folder sig ud i det gode børneliv. Vi holder derfor fast i de traditioner, kulturelle værdier og normer som Paraplyen repræsenterer, til stor glæde for både børn og voksne.

I Paraplyen skal det enkelte barn føle sig set og anerkendt. Det sker ved, at der i børnehuset skabes et godt og trygt børneliv, hvor det enkelte barn har mulighed for at eksperimentere og fordybe sig.

Den enkelte medarbejder skaber nærvær, og drager omsorg for det enkelte barn og gruppen via handlinger. Vi skaber rammer for udvikling og leg, så hvert enkelt barn bliver en del af et fællesskab og understøttes i, at etablere og vedligeholde venskaber.

Dagligdagen i Paraplyen tager udgangspunkt i en kombination af spontane og planlagte aktiviteter, ud fra børnegruppens sammensætning og det enkelte barns aktuelle behov.  

Se vores pædagogiske læreplaner her

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Eid fest

   

  Traditionen tro inviterer paraplyen til Eid-fest

  fredag d. 6 september kl. 9.30-11.15

   

  Her vil personalet opfører et lille skuespil af beretningen om Abraham og Isak

  Bagefter vil der være dans og musik. Afslutningsvis er der fællesspisning af jeres medbragte mad til en fælles buffet.

   

  Vi håber at mange af jer har lyst til at deltage og medbringe mad til den fælles buffet samt ting til at pynte paraplyen flot op. (tyrkiske tæpper, lysestager, tøj osv.)

   

  Kærlig hilsen børn og personale i Paraplyen.

  16-08-2019
 •  Opslagstavleikon

  Igår var hele børnehaven plus de ældste fra vuggestuen på bondegårdstur. Vi havde en rigtig dejlig formiddag, hvor vi kiggede og klappede på både får, grise, hunde, nyudklækkede kyllingeunger. Vi så også køer som gik på marken og nød den dejlige sommersol. Bagefter fik vi en tur i traktoren. Det var rigtig sjovt når den kørte afsted udover de ujævne marker. Der er lagt billeder i album fra turen. 

  11-06-2019