BørneIntra v2.19

Børnebyøster Paraplyen

Marslevvej 15700 Svendborg

Tlf.: 24995913

Velkommen til Paraplyen

Billede

 

Pædagogisk teamleder Heidi Bagge Risbjerg 24995913. 

Vuggestuen hedder solstrålerne 29481812, børnehaven hedder Regnbuestuen 29481810., og gruppen med kommende skolebørn hedder stjernerstuen 29481811.

Paraplyen er et integreret dagtilbud med en børnehavegruppe på ca.40 børn og en vuggestuegruppe på 14 børn.

Vi er et børnehus som værdsætter livsglæde, fordybelse, mangfoldighed og fællesskab. Vores ønske er, at alle børn og forældre får en oplevelse af at blive set, hørt og forstået i et trygt og fagligt miljø med fokus på børnefællesskaber.

Paraplyen er kendetegnet ved en høj grad af forskellige etniske kulturer, som på utallige fantastiske måder folder sig ud i det gode børneliv. Vi holder derfor fast i de traditioner, kulturelle værdier og normer som Paraplyen repræsenterer, til stor glæde for både børn og voksne.

I Paraplyen skal det enkelte barn føle sig set og anerkendt. Det sker ved, at der i børnehuset skabes et godt og trygt børneliv, hvor det enkelte barn har mulighed for at eksperimentere og fordybe sig.

Den enkelte medarbejder skaber nærvær, og drager omsorg for det enkelte barn og gruppen via handlinger. Vi skaber rammer for udvikling og leg, så hvert enkelt barn bliver en del af et fællesskab og understøttes i, at etablere og vedligeholde venskaber.

Dagligdagen i Paraplyen tager udgangspunkt i en kombination af spontane og planlagte aktiviteter, ud fra børnegruppens sammensætning og det enkelte barns aktuelle behov.  

Se vores pædagogiske læreplaner her

 

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev december 2018

Vi ønsker alle familier en dejlig juleferie og et godt nytår.

  Billede

Kære forældre i Paraplyen.

 

Julen står for døren, nisserne er flyttet ind i Paraplyen. Der skal pyntes og julebages i løbet af december. Vi har fået juletræ af Esthers familie og hundredvis af julestjerne af Metehans familie, tak for det.

På torsdag er der forældremøde for forældre, der har børn der starter skole til sommer. Mødet holdes i Poppellunden torsdag d. 6-12 kl. 15.45-16.30. Vores gruppe med kommende skolebørn hedder nu Stjernestuen, de er kommet tilbage til den gamle Ballonstue. Det er tydeligt, at de er glade for de nye rammer som de sammen har skabt på stuen. Forældremødet handler om, at vi fra d. 7-1-2019 vil være sammen med de børn fra Poppellunden, der også er kommende skolebørn. Vi skal være sammen 3 dage om ugen. Kom endelig til mødet, her er der mulighed for at høre mere om det.

 

D. 11-12 kommer julemanden og besøger Paraplyen

D. 13-12 er der juletræsfest med luciaoptog kl. 16.00-18.00

D.14-12 tager vi i kirke

D.18-12 er der risengrødsdag

 

Paraplyen har lukket fra d.22-12-2018 til og med d. 1-1-2019 første dag efter nytår er onsdag d. 2-1-2019. De forældre der har meldt børn til pasning mellem jul og nytår, vil få særskilt brev om hvor der er fælles pasning for hele Børnebyøster.

 

I vuggestuen der nu hedder solstrålerne siger vi hjerteligt tillykke til Jakob, der har fået fast arbejde i Odense. Det er en vuggestue, der er så heldige at få glæde af Jakob. Vi takker for Jakobs indsats. Katrine kommer tilbage fra barsel i uge 8 i februar. I tiden fra januar hvor Jakob stopper til Katrine starter, vil Karina som vi kender godt i vuggestuen være i stillingen.

Susanne og Sevim er sygemeldt, Susanne kommer tilbage d. 17-12-2018 på 15 timer om ugen. Susanne starter op i børnehaven. Det betyder, at Birte bliver fast voksen i vuggestuen, alle vuggestuebørnene kender Birte. Velkommen i vuggestuen til Birte.

 

Malene vores studerende er færdig med hendes praktik, hun har været glad for sin tid i Paraplyen. Vi får i denne omgang ikke nogen ny studerende. Derfor kommer Anja midlertidigt i stedet for en studerende. Anja har gennem det sidste år været i Paraplyen når vi har haft brug for vikar. Hjertelig velkommen til Anja. Anja vil være i vuggestuen.

Det vil sige det nye vuggestueteam er Lisbet, Jakob-Karina som bliver Katrine når hun kommer tilbage, Birte og Anja.

På græsstuen som nu hedder regnbuestuen er Trine, Lotte og Birgitte samt Sevim når hun er rask.

På stjernestuen er Louise og Lars. Lars vil hovedsageligt have eftermiddagstimer. Louise vil tage med børnene, når vi skal være sammen med Popplellunden.

 

Glædelig jul og godt nytår

ønskes i af alle i Paraplyen

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag