Aflevering /afhentning: Når I afleverer og henter jeres barn er det vigtig, at I kontakter personalet og siger hej og farvel.

 

Feriesamling KLIK HER 

 

Traditioner: Vil løbende blive informeret på Børneintra og opslag.

 

Fødselsdage: Vi fejrer fødselsdage om formiddagen i vuggestuen og om eftermiddagen kl.13.30 i børnehaven efter aftale med jer. Med henvisning fra Svendborg Kommunes Mad- og måltidspolitik serveres kun sundt mad til fødselsdage.

 

Tøj: I skal huske at sørge for hjemmesko, skiftetøj, gummistøvler, regnetøj og flyverdragt m.m.

 

Bleer: I medbringer selv bleer . Derfor er det vigtig, at i løbende tjekker om jeres barn mangler bleer. 

 

Madpakker:

I Børnehaven medbringer i:

Lidt frugt el. lign til eget forbrug. Madpakke til frokost, lille madpakke til eftermiddagsmad.

I vuggestuerne medbringer i:

Madpakke til frokost, lille madpakke til eftermiddag.

Vuggestuen sørger for frugt og brød om formiddagen, til de børn der kommer tidligt. Vi opfordrer jer til at give jeres barn en madpakke med,der er sund, næringsrig, mættede og nem at håndterer. F.eks. klap-sammen-madder, forskellige pålæg m.m. Frugt og grønt er også gode ting i en madpakke. Vi varmer ikke mad i institutionen.  

Sikkerhed:

Af hensyn til jeres børns sikkerhed må der ikke være snore i tøjet (ved hætter o.lign) cykelhjelme. (på grund af faren for kvælningsulykker) I vuggestuen må der ikke medbringes nødder og rå gullerødder i madpakken( på grund af faren for kvælning)

Sygdom: 

Generelt skal barnet kunne deltage i husets dagligdag ude som inde. Det er ikke altid barnets temperatur der fortæller hvordan barnet har det. Hvis jeres bliver syg, mens det er i institutionen , vil vi kontakte jer og bede om, at barnet bliver hentet. Vi vil gerne have, at I ringer og giver besked, når de er syge eller holder fri. Af hensyn til Jeres barn/andre børn kan syge børn ikke modtages i institutionen.

Da personalet ikke er uddannet til at give medicin, kan vi ikke være behjælpelige med det. Hvis et barn er kronisk syg , og skal have medicin, er der undtagelser, men det skal ske via vejledning af læge og skal have en lægeerklæring på, at det er nødvendigt.