BørneIntra v2.19.1

 • Farvel til troldene og troldefest for bh og vug.

  Børnehaven afslutter torsdag og fredag deres Troldetema. Torsdag kom der et brev fra Trampes mor og far ude i skoven, som savnede Trampe og hans gode venner Sorttroldene Trylle og Tralle. Børn og voksne gik i skoven for at finde Trampes mor og far. Vi fandt dem og bagefter fandt vi mellem de høje træer deres troldebo. Vi satte troldene foran indgangen, sang en troldesang for dem og vinkede farvel til dem. Troldene er nu tilbage i Troldebo, hvor de skal sove vintersøvn.

  Fredag havde vi inviteret Larverne og...

 • Indvielse af Tusindbenet /pavillon

  Torsdag d. 9/11 var dagen for den officielle indvielse af Kernehusets nye vuggestuegruppe “Tusindbenet”, som holder til i den nyopførte pavillon.

  Der var fremvisning af pavillonen og herefter samledes børn, forældre, personale, politikere og repræsentanter fra Svendborg Kommune på Kernehusets legeplads, hvor børn og voksne sang og bevægede sig til sangen “Jeg kom ind i en butik..”. 😄👍skønt at se og høre hvordan små og store sang med og bevægede sig til sangen. Efter den formelle del med tale og sang var d...

 • Kernehuset 20 års fødselsdag

  Kernehuset fejrer sin 20 års fødselsdag 🇩🇰sammen med børn og forældre samt gaver, sang og lagkage🎂

 • Indvielse af de 8 hjørner

  I dag har vi indviet vores 8 hjørner på legepladsen. Det er tanken at det skal være en af vores stillezoner på legepladsen. Her kan man få lov at trække sig tilbage med et par børnehavevenner og læse en god bog ☺️. Der blev læst historie af en dame som var faldet i søvn i læsehjørnet, heldigvis viste det sig bare at være Christina 😁. Vi hørte historien om Tommeliden.

 • Høsthygge sept. 15

  Vi havde fredag den 11/9 en dejlig høsthygge her i Kernehuset, hvor der blev budt op til sang og dans for både store og små 😊. Efterfølgende blev alle inviteret til lækker høstsuppe og boller som børnene havde lavet. En dejlig eftermiddag med masser af glade børn og forældre.

 • Halloween - torsdagssamling

  Torsdagssamlingen den 31. oktober stod i Halloween og græskarrets tegn. Roden som denne uge stod for samlingen bød alle på blodsuppe ude på legepladsen. aktiviteten var høj, mange legerupper overalt på legepladsen store og små gik på opdagelse sammen, bagefter var der god plads til varm suppe i kredsen.