BørneIntra v2.19

Egebjerg - Tåsinge Vester Skerninge Børnehus

Vestre Stationsvej 25762 Vester Skerninge

Tlf.: 2948 1808

Tlf 2.: 5155 3314

Velkommen til Vester Skerninge Børnehus

Skiftende billeder

Pædagogisk Teamleder i Vester Skerninge Børnehus er Gitte Krogh - tlf 3017 4490

 

Vester Skerninge Børnehus er en mindre børnehave, der ligger midt i Vester Skerninge, tæt på skov og strand. Vi har tilknyttet et projekthus, der ligger i Hundstrup, dertil har vi en 9 personers bus, som vi bruger så ofte som muligt. 

 

Vi arbejder meget inkluderende og vores kommunikation er anerkendende og tager afsæt i den systemiske tænkning, vi er ligeværdige i vores samarbejde med hinanden, børn og forældre.

 

Er der noget der ikke virker, kigger vi på egne handlinger, og justerer os. Vi er fagligt velfunderede og er hele tiden nysgerrige på nyt. Vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og skaber ud fra dette inspirerende læringsmiljøer, både i huset og ved skov, strand og i projekthuset.

 

Vi vægter at have et åbent og godt samarbejde med alle forældre og dialogen og refleksionerne sammen med Jer er yderst værdifuld i vores fælles arbejde omkring "vore" børn.

 

Vi glæder os til at møde netop Jer.

 

Tryk på dette link og se vores velkomstvideo :-) https://svendborg.inst.dk/News/DisplayDetail.aspx?Location=II.C&id=12504&ctx=arch&s=StartDate+DESC&retUrl=%7e%2fNews%2fDisplayList.aspx%3fLocation%3dII.C%26pg%3d1%26ctx%3darch%26s%3dStartDate%252bDESC%26pgSize%3d15

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

Pædagogisk læreplan

- i Vester Skerninge Børnehus

  Billede

 

Vi har nu lagt vores nyeste pædagogisk læreplan (aktionslæringsskema)på BørneIntra. 

I vil derfor nu kunne se læreplan for Vester Skerninge Børnehus ved at følge link her.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag