BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Vester Skerninge Børnehus

Skiftende billeder

 

Pædagogisk Teamleder i Vester Skerninge Børnehus er Gitte Krogh - tlf 3017 4490

 

Vester Skerninge Børnehus er en mindre børnehave, der ligger midt i Vester Skerninge, tæt på skov og strand. Vi har tilknyttet en 9 personers bus, som vi bruger hver dag, hvor vi kører ud til et lille skovhus. 

 

Vi har en pragtfuld legeplads og er ude hver dag og i al slags vejr. Her laver vi bål, leger lege, spiller bold, finder små dyr mm. Indenfor leger vi og sætter forskellige aktiviteter i gang, både i små grupper eller i størrer grupper. Vi kører på tur i vores bus til skov og strand, eller nye legepladser, der ligger længere væk. 

 

Vi arbejder meget inkluderende og vores kommunikation er anerkendende og tager afsæt i den systemiske tænkning, vi er ligeværdige i vores samarbejde med hinanden, børn og forældre.

 

Er der noget der ikke virker, kigger vi på egne handlinger, og justerer os. Vi er fagligt velfunderede og er hele tiden nysgerrige på nyt. Vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og skaber ud fra dette inspirerende læringsmiljøer, både i huset og udenfor huset.

 

Vi vægter at have et åbent og godt samarbejde med alle forældre, vi finder dialogen og refleksionerne sammen med Jer  yderst værdifuld i vores fælles arbejde omkring "vores" børn.

 

Vi byder Jer velkommen til Vester Skerninge Børnehus og glæder os til at møde netop Jer.

 

 

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

 

Se vores velkomst video her 

 

 

 

Seneste nyhed...

Pædagogisk læreplan

- i Vester Skerninge Børnehus

  Billede

 

Vi har nu lagt vores nyeste pædagogisk læreplan (aktionslæringsskema)på BørneIntra. 

I vil derfor nu kunne se læreplan for Vester Skerninge Børnehus ved at følge link her.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Uge 2
  Kære forældre til børn i skoven

   

  I denne uge har vi i særdeleshed nydt at være udenfor. Vi har kælket hver dag, og det har været så sjovt! Børnene er så gode til at deles om kælkene, og det har været så fedt at se, hvor dygtige de er til at inddrage hinanden i deres lege, hvordan de griner og skiftes til at trække og skubbe hinanden rundt.

   

  Der er blevet bygget KÆMPE snemænd, og leget sneboldkamp. Vi har også været i skoven flere gange i denne uge, og der er vedhæftet QR kode med en lille hygge film fra en af vores ture.

   

  Indenfor har vi malet på et stort karton, som blev et fællesprojekt. Vi har også malet med selvlysende maling, hvilket var rigtig sjovt.

   

  Der bliver leget gemmeleg og fangeleg, og der er virkelig blevet brændt krudt af i denne uge! ;-)

   

  Vi håber at I alle får en dejlig weekend.

   

  Kh os fra Troldehuset 

  15-01-2021