BørneIntra v2.19

Øbakkerne Vester Skerninge Børnehus

Vestre Stationsvej 25762 Vester Skerninge

Tlf.: 2948 1808

Tlf 2.: 5155 3314

Velkommen til Vester Skerninge Børnehus

Skiftende billeder

 

Pædagogisk Teamleder i Vester Skerninge Børnehus er Gitte Krogh - tlf 3017 4490

 

Vester Skerninge Børnehus er en mindre børnehave, der ligger midt i Vester Skerninge, tæt på skov og strand. Vi har tilknyttet et projekthus, der ligger i Hundstrup, dertil har vi en 9 personers bus, som vi bruger så ofte som muligt. 

 

Vi har en pragtfuld legeplads og er ude hver dag og i al slags vejr. Her laver vi bål, leger lege, spiller bold, finder små dyr mm. Indenfor leger vi og sætter forskellige aktiviteter i gang, både i små grupper eller i størrer grupper. Vi kører på tur i vore bus til Filippahuset i Hundstrup, eller til skov og strand, eller nye legepladser, der ligger længere væk. Vi har skolegruppe om foråret, de er sammen to dage om ugen, for det meste foregår det i Filippahuset.  

 

Vi arbejder meget inkluderende og vores kommunikation er anerkendende og tager afsæt i den systemiske tænkning, vi er ligeværdige i vores samarbejde med hinanden, børn og forældre.

 

Er der noget der ikke virker, kigger vi på egne handlinger, og justerer os. Vi er fagligt velfunderede og er hele tiden nysgerrige på nyt. Vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og skaber ud fra dette inspirerende læringsmiljøer, både i huset og ved skov, strand og i projekthuset.

 

Vi vægter at have et åbent og godt samarbejde med alle forældre og dialogen og refleksionerne sammen med Jer er yderst værdifuld i vores fælles arbejde omkring "vore" børn.

 

Vi glæder os til at møde netop Jer.

 

 

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

 

Se vores velkomst video her 

 

 

 

Opslagstavle...

 •  

  Forældremøde med suppleringsvalg til forældrebestyrelsen.

   

  Kære forældre

   

  Forældrebestyrelsen står og mangler én af jer forældre (+ en suppleant) fra Vester Skerninge børnehus til forældrebestyrelsesarbejdet.

  Derfor inviteres du til forældremøde med suppleringsvalg den 30.10.2019 kl. 18.30-19.30 i Vester Skerninge børnehus.

   

  Se vedlagte invitation samt flyer fra valget i januar 2019

   

   

  de bedste hilsner

   

  Forældrebestyrelsen i Øbakkerne

  Signe Ravn & Marlene Jørgensen

   

  15-10-2019