BørneIntra v2.15

Østerdalen

Bagergade 285700 Svendborg

Tlf.: 2960 2618

Velkommen til Østerdalen

Østerdalen er et dagtilbudsområde som består af Eventyrhuset, Gudme Børnehave, Skårup Børnehave, Bakkehuset, Hesselager Børnehus og Oure Børnehus

 Billede

Velkomstfolder, åbningstider, feriesamling, referater fra bestyrelsen og meget andet kan du se på på www.osterdalen.svendborg.dk

Seneste nyhed...

Frokost på prøve i 3 dage - menuplan

  Prøvespisning hos TB Catering

Kære børn, forældre og medarbejdere,

Vi har sammensat en 3 dags menu med eksempler på den mad, som man kan få serveret, hvis der kommer frokostordning i et eller flere af børnehusene i Østerdalen i 2017 og 2018:

Dag 1: Rugbrød med 3 slags pålæg og gnavegrønt

Dag 2: Pasta med ”grøn” kødsauce

Dag 3: Kyllinge frikadeller med ris, tomat sauce og råkost

Hver dag vil der blive leveret brød, frugt og grønt. Børnene skal derfor ikke medbringe madpakker de dage, hvor der er frokost på prøve i deres børnehus. Heller ikke madpakker til formiddag- og eftermiddag. 

Maden tilpasses aldersgrupperne 0-2 år og 3-6 år, ligesom vi har fået besked om allergier m.v., så det tager vi selvfølgelig også hensyn til. Særlige portioner leveres, så I ikke kan tage fejl.

Vi glæder os til at starter i Bakkehuset Skårup onsdag 26. oktober, herefter følger Gudme Børnehus 31. oktober, Oure Børnehus og Hesselager Børnehus 3. november, Skårup Børnehus samt Eventyrhuset 11. november.

Vi ses :-)

Venlig hilsen
Thomas og Allan
TB Catering

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Cittaslow Certifikat - se link eller samlemappen: Citteslow.

    06-12-2012
  •  Opslagstavleikon

    Cittaslow i Børnehøjde.

    06-12-2012