BørneIntra v2.19

Vesterlunden Ryttergården

Ryttervej 685700 Svendborg

Tlf.: 2488 6313

Tlf 2.: 2488 6313

Velkommen til Ryttergården

Skiftende billeder

Ryttergården er en naturinstitution der skal opleves og mærkes.

Vi vil glæde os til at tage godt imod jer :-)

Kærlig hilsen

Alle os i Ryttergården

 

Se vores pædagogiske læreplaner her

 

Telefon nr. i Ryttergården til vores pædagogiske teamleder Tina Nielsen er: 2948 1771

Globussen - vores ældste skolebørn: 2488 6390

Gården - de mindste og mellemste børnehavebørn: 3017 4626

Vuggestuen: 2488 6313

 

Seneste nyhed...

Buskørsel i næste uge 47

  Billede

I næste uge kommer vi ikke til at kører med bussen. Vi har flere møder mandag og onsdag, og Liv skal til afsluttende prøve af praktikken tirsdag. 
Vigtig dato at noter sig er julegudtjensten i Sørup kirke onsdag den 4 december kl 10. Traditionen tro skal busbørnene lave krybbespil den dag, og I er som forældre meget velkommen i kirken til at komme og kigge på.

Efter kirken skal vi (børnene) tilbage på Ryttergården og spise risengrød.

God weekend.

Billedet er fra puderummet, hvor børnene lavede en kæmpe glidebane.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

  Så nærmer december sig og en af de faste juletraditioner i Ryttergården er det årlige kirkebesøg i Sørup kirke. I år besøger vi kirken onsdag den 4. december til julegudstjeneste kl 10. Forældre er meget velkomne i kirken. Børnene tager hjem til ryttergården efter kirken og spiser risengrød og får besøg af julemanden. Kh Tina

  15-11-2019
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

  15. november byder vi velkommen til ny dreng på gården - Sebastian. Den 1. december starter ny pige på gården - Anna. Begge børn har gået i en anden børnehave, men ønskede noget andet. Vi er rigtig glade i Ryttergården for, at være så stort tilvalg. Det betyder også, at vi har huset fuld af skønne børn og familier. Tag godt imod de nye familier.

  Vores studerende Liv har sidste dag den 28. november og det betyder at vi på gården siger velkommen til Maiken, der er ny studerende. Den 2. december vil der være en studerende ekstra i huset. Hun hedder Louise, men skal kun være her den ene dag, hvorefter hun går på barsel.

  Og så har jeg den sidste fantastiske nyhed til jer, at gå på weekend på. Det er endelig lykkedes mig, at argumenteret tilstrækkeligt til, at den røde længe, hvor motorcykelklubben og musikklubben holder til, bliver lagt til Ryttergården. Den ene halvdel kan vi bruge med det sammen og den del, hvor motorcykelklubben holder til overtager vi til maj. Det har været et stort ønske længe og det er så vigtigt for Ryttergården. Det giver os nye muligheder i forhold til både udeliv og værkstedsaktiviteter. I uge 47-50 bliver der skiftet tag, så der vil gå håndværkere her hele dagen og der kommer en del stillads op. Samtidig bliver vores udearealer gennemgået og der vil blive reperet, udskiftet og fjernet over den næste tid. Jeg holder jer løbende opdateret.

  I hele den proces vi skal igang med, er det blevet muligt at få godkendt grovkøkkenet på gården til kontor. Så kommer jeg tættere på børn, forældre og personale. Det glæder jeg mig til.

  Rigtig god weekend til jer alle Kh Tina

  08-11-2019
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

  Så har jeg lavet 2019 kalender til jer, så i kan få et overblik over resten af året.

  Kh Tina

  27-05-2019