BørneIntra v2.15

Vesterlunden Ryttergården

Ryttervej 685700 Svendborg

Tlf.: 2948 1771

Tlf 2.: 2488 6313

Velkommen til Ryttergården

 Skiftende billeder

Ryttergården er en naturinstitution der skal opleves og mærkes. I er altid velkomne til at ringe til pædagogisk teamleder Tina Nielsen på tlf: 2948 1771 eller skrive pr. mail tina.n@svendborg.dk så I kan lave en aftale om at kigge forbi og få en rundvisning inden I vælger institution til jeres barn.

Vi vil glæde os til at tage godt imod jer :-)

Kærlig hilsen

Alle os i Ryttergården

 

Se vores pædagogiske læreplaner her

 

Telefon nr. i Ryttergården:

Pædagogisk teamleder Tina: 2948 1771

Globussen: 2488 6390

Gården: 3017 4626

Vuggestuen: 2488 6313

 

Seneste nyhed...

nyhedsbrev fra bussen marts 2017 del 2

Her i starten af marts starter de forældre samtaler, vi snakket om i sidste månedsbrev. Jeg tænker de bliver afholdt tirsdag og torsdag eftermiddag fra kl. 15.00 til 16.00. Samtalerne er primært for busbørns forældre, og skulle nogle af busrøddernes forældre ønske en samtale finder vi også ud af det.

Den sidste uge i marts er vi tilmeldt affaldsindsamlingen igennem Danmarks Naturfredningsforening, og vil have særlig fokus på affald, som vi finder i naturen på vores ture. På Elsehoved vil vi tage en tur op og ned af stranden, og se hvad vi finder der.

I februar havde vi et fælles personale møde med resten af Vesterlunden, hvor vi skulle snakke om Aktionslæring, som er udvikling af pædagogisk praksis. På det møde snakket vi Personalet på Ryttergården at vi gerne vil give legepladsen et løft, og indrette den så den bliver mere indbydende. Børnene skal lettere kunne se, hvilke former for leg og aktiviteter de kan lave på legepladsen og hvor. Derfor vil I, i løbet af foråret se vi går og pusler i sandkassen, i gedefolden (vi får snart nye geder), nede i lunden og andre steder på legepladsen.

Mange hilsner Stine og Rune

Se dato plan i guldrammen.

Husk vi har fælles pædagogisk dag med Vesterlunden den 31 marts.

 

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Tak for hjælpen - Hvor er i gode !! Stort set de fleste af jer har indberettet til påskeferien. I må meget gerne gå ind og registrere det sidste sommerferie, også de uger der ligger uden for uge 29-30, hvor der er opsamling. Jeg mangler stadigt svar fra et par stykker vedr 29-30, vil i ikke være søde at sende det på mail til mig: tina.n@svendborg.dk

  Vi har nydt foråret med jeres dejlige børn. Busbørnene har arbejdet med Runa og Stine og talt om hjernen og hvornår man er sur, vred, glad mm- De har alle lavet ure, de kan fortælle jer meget mere om. Susie og Lene har været på Elsehoved med den ene gruppe gårdbørn og vi andre har leget på legepladsen, fodret geder og lavet snobrød på bål.

  23-03-2017
 •  Opslagstavleikon

  Vi har nydt dagen i det dejlige forår. Gederne Svend (den lyse) og Kolbein (den mørke) er vel ankommet til Ryttergården. Vi glæder os til mange pædagogiske timer sammen med dem fremover. Vi har taget en masse billeder, men teknikke driller så håber der er hul igennem i morgen, så kommer de ud til jer. Vi laver først i næste uge en kalender, hvor vi deler weekenderne ud mellem jer til pasning og hænger ved skærmen i portrummet. Tina passer dem denne weekend.

  16-03-2017
 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre

  I nedenstående link skulle i gerne kunne læse nyhedsbrev - God læselyst ! Der er mange ting jeg gerne ville dele med jer denne gang. Jeg bestræber mig på at få skrevet oftere og kortere i fremtiden. God weekend. Kh Tina

  10-03-2017
 •  Opslagstavleikon

  Et par forældre har efterspurgt vejledning til registrering af ferie:

  log ind - nede i bunden vælger i "mine børn"

  vælg fremmødekalender og i kan nu vælge manuelt de uger, hvor i holder ferie. I kan også rette i komme/gå tiderne, hvis det er relevant.

  Håber det lykkedes ellers sig til til.

  Vh Tina

  06-03-2017