BørneIntra v2.15

Fyrtårnet Rantzausminde Børnehave

Rantzausmindevej 172C5700 Svendborg

Tlf.: 40215405 - 21516788

Tlf 2.: 21248261

Velkommen til Rantzausminde Børnehave

Et smørhul mellem strand og skov. Vi er en alsidig børnehave, der især vægter udeliv og bevægelse (vi er DGI - leg, bevægelse og idræt certificeret). Vi har en fantastisk legeplads med egen skov. Her er plads til alle. Nærvær, omsorg, tryghed, trivsel og faglighed går hånd i hånd hos os.

Vi er selvejende; det er den driftsform der sikrer Jer forældre mest mulig indflydelse.

 Skiftende billeder

Alle er velkomne til at komme på besøg - ring til os og aftal en dag for et besøg.

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

Så er der trafik stop....

På legepladsen oplever vi jævnligt, at der opstår trafik stop, idet alle børn ikke går ind for princippet højre kørsel. Men det kommer der en god lærings situation ud af...

  Billede

Det kunne løses ved at lægge en række fliser mere, men det ønsker vi ikke, for når der opstår trafik kaos, så opstår der samtidig en god mulighed for at få mange kompetencer i spil...

Der skal forhandles (de sproglige kompetencer). Nogle må udvise tålmodighed og vente (personlige kompetencer). Nogle skal kunne gennemskue, hvordan det kan løses (logik og systemer).

Børnene skal måske af deres køretøj og skuppe det lidt ind til siden eller bakke lidt for at komme længere ind i siden. Det er ikke let, hvis man har anhænger på. Eller manurerer det forsigtigt frem mellem andre. (Motoriske kompetencer i spil).

På legepladsen er der utrolig mange muligheder for at lære alt muligt forskelligt. Man må ikke undervurdere, hvad der findes af læring i børnenes egen valgte aktivitet.

 

 

Opslagstavle...

 •  

  Fastelavn er mit navn - boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade.

  Nu håber vi ikke, at vi får ballade med nogen, når vi fortæller at børnehaven holder FASTELAVN tirsdag den 28.02.17.

  De fleste børn elsker at klæde sig ud, men der er også enkelte, der ikke har lyst. Begge dele er helt fint med børnehaven.

  Alle forældre som har lyst er velkomne til at deltage, når vi kl. 10.00 slår katten af tønden i 3 grupper. Efterfølgende er der boller til alle.

  Hvis forældre har lyst til at komme udklædte - er det med til at gøre dagen ekstra festlig.

   

  09-02-2017
 •  

  Børnehaven er lukket i uge 29. Såfremt det er et problem for nogle skal jeg bede om muntlig besked senest 17/3. Det er altså IKKE nok at undlade at taste ferie i denne uge. 

   

  I forhold til sommerferie må I gerne taste ferie, efterhånden som I ved det. Mine medarbejdere har ifølge ferieloven ret til at få deres sommerferie planlagt senest 3 måneder før ferien begynder. Det er derfor at vi spørger allerede. Så tast gerne hurtigst muligt og senest 27/3. 

   

  Og nu hvor vi er ved ferie må I også gerne taste påskeferie efterhånden som i ved det. 

   

   

  07-02-2017