BørneIntra v2.15

Fyrtårnet Rantzausminde Børnehave

Rantzausmindevej 172C5700 Svendborg

Tlf.: 40215405 - 21516788

Tlf 2.: 21248261

Velkommen til Rantzausminde Børnehave

Et smørhul mellem strand og skov. Vi er en alsidig børnehave, der især vægter udeliv og bevægelse (vi er DGI - leg, bevægelse og idræt certificeret). Vi har en fantastisk legeplads med egen skov. Her er plads til alle. Nærvær, omsorg, tryghed, trivsel og faglighed går hånd i hånd hos os.

Vi er selvejende; det er den driftsform der sikrer Jer forældre mest mulig indflydelse.

 Skiftende billeder

Alle er velkomne til at komme på besøg - ring til os og aftal en dag for et besøg.

Seneste nyhed...

Rullinger

"Må vi lave rullinger", spurgte nogle af børnene i storegruppen. Det viste pædagogen ikke hvad var, men lyttede på projekt beskrivelsen og fandt materialer frem. Børnenes ide var klar til at blive søsat...

  Billede

Og sådan er der nu gået 4 børnehave dage med rullinge projekt i store gruppen. Den ene rulling efter den bliver med stor kreativvitet lavet. Der savet i ruller og klippes, klistres, limes og pyntes. Alt imens der hygges og snakkes. Børnene hjælper hinanden og kommer med ideer. Vi har store rullinger og små, rullinger med slør og fjer, rullinger der spiller guitar... og mange andre varianter.

 

Det er dejligt at børnene får en ide - som giver så meget fælleskab og kreativi.

 

I dag er spirerne (vores mellembørn) så begyndt at lave rullinger også. Så diverse køkken og toilet ruller modtages med tak, samt knapper og hvad I ellers har i skuffer og skaber, som I ikke skal bruge, men som kan indgå i børnenes rullinge projekt. Inden længe får vi måske rullinge nisser!

 

Rullinger er noget børnene kender fra Ultra og Ultra har opfordret børn til at lave Rullinger og sende dem ind til fjersyn, hvor de skal danse i mini MGP (- her knækker filmen måske lidt for de voksne, men nu er det også børnene projekt, så det skal de ikke lade sig bremse af...)

 

Se flere billeder i fotoalbummet.

Opslagstavle...

 •  

  1/12 byder vi velkommen til Tore, der starter hos koglerne og til Carl, der starter i storegruppen. Også et stort velkommen til Jeres familier. Dejligt at I nu også er en del af vores børnehave. 

   

  Vi byder også velkommen til Elizabeth, der er studerende fra seminariet. Elizabeth skal være i storegruppen.

   

  Og så håber vi naturligvis også at byde velkommen til alle vores små venner fra nord med røde huer på:-) 

  04-11-2016