BørneIntra v2.15

Fyrtårnet Rantzausminde Børnehave

Rantzausmindevej 172C5700 Svendborg

Tlf.: 40215405 - 21516788

Tlf 2.: 21248261

Velkommen til Rantzausminde Børnehave

Et smørhul mellem strand og skov. Vi er en alsidig børnehave, der især vægter udeliv og bevægelse (vi er DGI - leg, bevægelse og idræt certificeret). Vi har en fantastisk legeplads med egen skov. Her er plads til alle. Nærvær, omsorg, tryghed, trivsel og faglighed går hånd i hånd hos os.

Vi er selvejende; det er den driftsform der sikrer Jer forældre mest mulig indflydelse.

 Skiftende billeder

Alle er velkomne til at komme på besøg - ring til os og aftal en dag for et besøg.

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

Tusind tusind tak for en dejlig dag i lørdags

Den 5. udgave af vores HYGGE-BYGGE dag blev gennemført i lørdags. Gang for gang er der kommet flere til og denne lørdag var vi ca. 130 små og store, der var mødt op for at deltage.

  Billede

I godt humør ankom familier til morgenmad og derefter tog alle fat på deres respektive hold, hvor de havde tilmeldt sig i forvejen.

Det er helt utroligt hvad der i fælleskab kan skabes og således fik børnehaven i løbet af dagen nye legehuse sat ind på nye terrasser, en lille butik, en tankstation, et busstoppested og nye højbede. Nogle har fejet, revet, hakket, beskåret og fældet på hele legepladsen. Der er malet, reparetet, justeret, ryddet op og pyntet op på ny. Og så blev der lavet mad i lange baner. Fællesspisning er en stor del af hyggen og skaber flere mulighed for relationer blandt forældre.

Her til morgen har vi fået mange tilbagemeldinger om at forældre og børn har hygget sig og var glade for at være en del af denne dag. Vi oplevede en god stemning hele dagen og hører at mange fik snakket sammen på kryds og tværs med både kendte og nogle som de nu kender lidt. Det er en vigtig del - det er langt mere end end arbejdsdag; det er både HYGGE og BYGGE. 

Denne dag sætter spor både for jer forældre, for jeres børn, for kommende børn i børnehaven og for personalet.

Børnene er i dag stolte af at deres mor og/eller far har været med. Det giver ejerskab, ansvarlighed, fælleskab og bygger relationer. 

Endnu engang tak - vi er helt "glade i låget" her i børnehaven over alt det dejlige der sker på sådan en dag.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag