BørneIntra v2.14

Fyrtårnet Rantzausminde Børnehave

Rantzausmindevej 172C5700 Svendborg

Tlf.: 40215405 - 21516788

Tlf 2.: 21248261

Velkommen til Rantzausminde Børnehave

Et smørhul mellem strand og skov. Vi er en alsidig børnehave, der især vægter udeliv og bevægelse (vi er DGI - leg, bevægelse og idræt certificeret). Vi har en fantastisk legeplads med egen skov. Her er plads til alle. Nærvær, omsorg, tryghed, trivsel og faglighed går hånd i hånd hos os.

Vi er selvejende; det er den driftsform der sikrer Jer forældre mest mulig indflydelse.

 Skiftende billeder

Alle er velkomne til at komme på besøg - ring til os og aftal en dag for et besøg.

Seneste nyhed...

En stor anerkendelse af vores arbejde

Fyns amts avis har bragt følgende læserbrev i juni 2016

  Billede

😊

Opslagstavle...

 •  

  Efterhånden som I ved det må I rigtig gerne taste fri i efterårsferien såfremt i holder fri.

  Dem der kommer bedes taste tider, når de ved det.

   

  23-08-2016
 •  

  Børnehaven er indbudt til "håndbold sjov" i hallen af Egense Rantzausminde idrætsforening på onsdag den 24/8 kl. 15.45-16.45. Mia og Lena går derop med storegruppen og de ældste spire (der kommer mail til Jer spire) 

  Vi vil rigtig gerne præsenterer børnene for idrætskultur - fordi alle børn herved får mulighed for at se hvad ( i dette tilfælde) håndbold er for noget, de får en god oplevelse i hallen med deres venner og måske planter vi her et lille frø til et liv med idræt/foreningskultur. Det er ikke noget krav at man efterfølgende går til håndbold.

  I forældre bedes hente jeres børn i hallen senest 16.45 (man må gerne komme lidt før og kigge på). Det er vigtigt at I siger farvel når I tager hjem til Mia eller Lena. 

  I forhold til tøj bedes alle møde i træningstøj/bevægelses tøj den dag og vi spiller/leger i hallen i bære tær, så ingen skal medbringe skiftetøj. Vi går til hallen uden madpakker med videre. Dem der gerne vil have det med hjem skal rundt børnehave.

   

  Vi har også i flere år gået til "prøve gang" i fodbold. Men uheldigvis har vores årgange manglet en træner. Nu er der heldigvis lige kommet en ny træner og træningen er allerede gået i gang. Det er mandage kl. 16.15 ved kunstgræs banen. Her er man velkommen til at gå op og "prøve". 

  22-08-2016
 •  

  Husk det er i morgen - tirsdag - at Anita kommer her i børnehaven kl. 13.30-15.30, hvis nogle skulle have lyst til at vende små eller større udfordringer, bekymringer og tanker med hende. 

   

  Anita er ansat i dagtilbudsområdet, og har ikke notatpligt. Anita er uddannet social rådgiver og familie rådgiver.  

   

  Det er også muligt at ringe til Anita, og få lavet en aftale udenfor det aftalte besøg. Anita træffes på telefon 2153 0979 elller på mail anita.rasmussen@svendborg.dk

  22-08-2016
 •  

  Besøg af dagtilbudssocialrådgiver Anita Stage Rasmussen - her i børnehaven den 23/8 kl. 13.30-15.30. Alle forældre er velkommen til at få en snak med hende om småt og stort - råd og vejlening. Målet med besøget er tidlig indsats i forhold til alle børns trivsel.  

   

  Det kan handle om ensomhed, bekymringer, sygdom, børneopdragelse, misbrug, skilsmisse eller andet. Anita er ansat i dagtilbudsområdet, og har ikke notatpligt. Hvis Anita ikke kan hjælpe, eller I/du måtte have brug for mere støtte, vil Anita kunne hjælpe jer/dig videre.

   

  Det er også muligt at ringe til Anita, og få lavet en aftale udenfor det aftalte besøg. Anita træffes på telefon 2153 0979 elller på mail anita.rasmussen@svendborg.dk

  22-08-2016
 •  

  På mandag byder vi velkommen til 11 nye børn og familier. Vi glæder os rigtig meget til at I alle skal starte. 

  På koglestuen starter: Lea, Lucas, Thilas, Isabella, Wilma Katrine, Celina, Mihai-Cristian, Ethan og Carl 

  på spirestuen starter: Anker

  på store gruppen starter: Henrik

   

  Vi byder også velkommen til Ulla og Josefine. Vores to nye pædagoger. 

   

  Fortsat god ferie til dem, som har det og så glæder vi os til at modtage Jer alle - nye som nuværende børn, når jeres ferie er forbi.

  Et nyt børnehave år skal til at begynde. 😊

   

  27-07-2016