BørneIntra v2.19

Fyrtårnet Rantzausminde Børnehave & Vuggeri

Rantzausmindevej 1725700 Svendborg

Tlf.: 40215405 - 21516788

Tlf 2.: 21248261

Velkommen til Rantzausminde Børnehave & Vuggeri

Et smørhul mellem strand og skov. Vi er et alsidig dagtilbud, der især vægter udeliv og bevægelse (vi er DGI - leg, bevægelse og idræt certificeret). Vi har en fantastisk legeplads med egen skov. Her er plads til alle. Nærvær, omsorg, tryghed, trivsel og faglighed går hånd i hånd hos os.

Vi er selvejende; det er den driftsform der sikrer Jer forældre mest mulig indflydelse.

Skiftende billeder

Alle er velkomne til at komme på besøg - ring til os og aftal en dag for et besøg.

 

 

Seneste nyhed...

Tur til Zoologisk have i Odense

Onsdag den 9/10-19 drog de 33 ældste børn afsted med bus og tog mod Odense Zoo. I rygsækken havde alle regntøj, græskar og madpakke til turen.

  Billede

Da vi ankom til Zoo pyntede vi først op med vores græskar (som er billetten for at komme ind) dernæst delte vi os i 5 grupper og havde nu 4 timer i Zoo foran os...

Vi fik set på rigtig mange dyr, som var et af formålene, men vi fik også en god oplevelse i et børnefælleskab, øvet vores sociale færdigheder, trænet vores krop og sanser (der var mange forskllige lugte), styrket vores sproglige kompetancer og vi fik en fælles reference ramme i forhold til fælles oplevelser i zoo.

At være på "udebane" og klare sådan en heldags udflugt kræver sit af et barn på 4-5 år!

Der var rigtig mange forskellige oplevelser fra zoo den dag, nogle så en sæl springe, andre så en kamel der tissede, nogle krøb i ly i regnen og oplevede at kænguruerne også kom i ly samme sted, og alle så en død ko, som løverne skulle have at spise...

Der var heldigvis også tid til legepladser (med fælleskab, motoriske udfordringer og leg) og madpakker (som jo også er et fælleskab). Af og til mødte de 5 grupper hinanden og kunne vinke til hinanden og fortælle... 

Vi mødte også dyrepasserere/ansatte i zoo som vi fik hilst på - nogle havde også tid til at snakke - alt sammen noget der gør oplevelsen større og giver en ny dimention med.

Da klokken slog to hoppede vi ind i en bus, der kørte os godt hjem til børnehaven igen.

 

 

 

 

Opslagstavle...

  •  

    Hvis man ønsker en plads i vores vuggeri eller i vores børnehave skal man skrive sig op via digital pladsanvisning. Man er naturligvis også velkommen til at ringe på 40215405 og aftale tid til en rundvisning. 

    Pt. har vi igen plads i børnehaven, idet vi lige har sendt 23 børn i skole. I vuggeriet er der pt. ingen ledige pladser. 

    Det er Svendborg kommunes pladsanvisning der visiterer pladserne ud fra visitations kriterierne. 

    29-08-2019