BørneIntra v2.17

Fyrtårnet Rantzausminde Børnehave

Rantzausmindevej 172C5700 Svendborg

Tlf.: 40215405 - 21516788

Tlf 2.: 21248261

Velkommen til Rantzausminde Børnehave

Et smørhul mellem strand og skov. Vi er en alsidig børnehave, der især vægter udeliv og bevægelse (vi er DGI - leg, bevægelse og idræt certificeret). Vi har en fantastisk legeplads med egen skov. Her er plads til alle. Nærvær, omsorg, tryghed, trivsel og faglighed går hånd i hånd hos os.

Vi er selvejende; det er den driftsform der sikrer Jer forældre mest mulig indflydelse.

Skiftende billeder

Alle er velkomne til at komme på besøg - ring til os og aftal en dag for et besøg.

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

Efterår i børnehaven

En dejlig oktober måned er i gang. I børnehaven er aktiviteter der kommer rundt om alle læreplanstemaer. Her er nogle eksempler:

  Billede

Kulturelle aktiviteter: græskar udskæring, æble tema med bl.a æblegrød, æbletryk og hjemmelavet æblejuice. Nogle har været i teateret og nogle har været i zoo.

 

Natur: ture i skoven hvor der bl.a er samlet blade og kastanjer der er blevet til kastanje dyr og kollager. Der er set på dyr i zoo. Bladene falder på vores legeplads. 

 

Bevægelse: trillet på skråninger, balanceret på et væltet træ, løbet streger (en streg for en distance), og meget mere...

 

Sprog: sprog er i alt når vi taler sammen - og i denne måned er der også øvet på årstidens rim og remser samt sange.

 

Sociale kompetencer: dette er grundlæggende i næsten alt hvad vi laver. Fællesskabs aktiviteter giver børnene glæde og vi ser de er gode til at lege sammen, tage hensyn, hjælpe hinanden. F.eks hjælper den store den mindre ved at holde i hånden på første omgang, så den lille får oplevelsen at at mestre opgaven. 

 

Personlig udvikling: vi arbejder i alle aktiviteter ud for barnets nærmeste udviklingszone, så alle får oplevelsen af at med lidt hjælp kan jeg klare den og pludselig kan man selv. Det giver barnet selvværd og glæde. 

Opslagstavle...

 •  

  Så er det i denne uge torsdag den 26. oktober kl. 18.30-20.00 at der på "Kammerateriet" er møde med fokus på det gode børneliv.

   

  Der er tilmelding på telefon 62 21 46 21

   

  23-10-2017