BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Oure Børnehus

Skiftende billeder

Oure Børnehus er et af 6 børnehuse i dagtilbuddet Østerdalen. Vi er et lille børnehus med 6 børn i vuggestuen og 20 børn i børnehaven. Vi har meget gode rammer med masser af plads både inde og ude. 

 

Vi vægter højt at skabe en hverdag, hvor trivsel, glæde og høj faglighed er vigtige værdier. Vi har særligt fokus på relationen og arbejder bevidst med læring og udvikling i små og store fællesskaber. Om formiddagen er vi i mindre læringsgrupper, hvor vi laver mange forskellige og spændende ting som fx grundlege, sansegruppe, tegnediktat og motorikbane. (se Læringsgrupper i Vigtige Dokumenter). Her oplever børnene at være en del af et lille fællesskab med en voksen tæt på. 

Vi er optagede af krop og bevægelse i vores børnehus.

 

 Vi har Det Grønne Flag, som bl.a betyder, at vi bruger økologiske råvarer og at vi har ekstra fokus på børn og natur

 

Vi er som de andre børnehuse i Østerdalen Citta Slow certificerede. Vi holder siesta efter frokost hver dag, hvor børnene får pulsen helt ned, og slapper af på en madras til en historie eller stille musik. Nærvær, fordybelse og venskaber er nøgleord i vores hverdag.

 

Hvis I har lyst til at høre mere om os eller se vores hus, er I altid meget velkomne til at ringe og aftale et besøg på 29481894. I kan læse mere om os her på hjemmesiden og se billeder i fotoalbummet.

 

Se vores pædagogisk læreplan her.

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag