BørneIntra v2.19

Sundet Sundhøj Børnehus

Eskærvej 63 B5700 Svendborg

Tlf.: 2948 1775

Velkommen til Sundhøj Børnehus

Sundhøj Børnehus er bygget 1981. Og vi er i alt 14 personaler til at give børnene en dejlig og meningsfuld hverdag i huset: 6 pædagoger, 4 medhjælper, 1 studerende og 1 pædagogisk teamleder.

Skiftende billeder

I børnehaven er der to basis-stuer: Savannen og Prærien, som er aldersblandet.  Vi lægger vægt på overskuelig struktur, vi arbejder anerkendende og inkluderende. Vi arbejder på tværs af stuerne i grupper med forskellige temaer. Vi er ofte på tur i området, der byder på skov og strand, eller vi besøger vores naboinstitutioner.

Vuggestuen, Junglen, har opdelt børnene i store og små. Pædagogikken er tilrettelagt således, det afstemmer barnets fysiske og psykiske formåen, og så er der masser af knus, kram og nærvær.

Vi har en dejlig legeplads med bakker og høje træer og gode gemmesteder. Vi arbejder til stadighed for at udvikle både hus og legepladsen, således der er interessante og spændende læringsmiljøer til børnene.

Alle er velkomne til at besøge os, vores adresse er Eskærvej 63 B

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

 

Pædagogisk teamleder Majken Bjerregaard: tlf.   2948 1775

Børnehaven tlf. 2948 1837

Vuggestuen tlf. 2948 1838

 

Seneste nyhed...

NYT OMRÅDE

Tåsingedelen af SUNDET og EGEBJERG lægges sammen pr. 1.1.2019

Som en del af budgetforlig 2019 skal børnehusene på Tåsinge og i Egebjerg lægges sammen og kommer til at bestå af: Kirkeby børnehus, Lundby børnehus, Ollerup børnehus, Solsikken, Stenstrup børnehus, Sundhøj børnehus, Vester Skerninge børnehus.

Vi bliver således fra 2019: 70 vuggestuebørn og 366 børnehavebørn med familier og omkring 70 ansatte i de 7 børnehuse, der er beliggende i 3 skoledistrikter.

 

Herved opstår et nyt område og der skal derfor vælges ny forældrebestyrelse.

Forældrebestyrelsesformændene for Sundet og Egebjerg arrangere forældremøde med valg til forældrebestyrelse. Valget skal ske i løbet af januar 2019, og er datosat til torsdag den 24.1.2019 kl. 19.00- ca. 20.30.

Sæt X i kalenderen allerede nu, der kommer yderligere oplysninger senere.

 

Jeg blive dagtilbudsleder af det nye område og glæder mig meget til samarbejdet og til at byde velkommen i det nyt område - og med nyt navn på området, som det bliver den nye forældrebestyrelses opgave at beslutte.

 

de bedste hilsner

Kirsten Søndergaard

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag