BørneIntra v2.19

Sundet Sundhøj Børnehus

Eskærvej 63 B5700 Svendborg

Tlf.: 2948 1775

Velkommen til Sundhøj Børnehus

Sundhøj Børnehus er bygget 1981. Og vi er i alt 14 personaler til at give børnene en dejlig og meningsfuld hverdag i huset: 6 pædagoger, 4 medhjælper, 1 studerende og 1 pædagogisk teamleder.

Skiftende billeder

I børnehaven er der to basis-stuer: Savannen og Prærien, som er aldersblandet.  Vi lægger vægt på overskuelig struktur, vi arbejder anerkendende og inkluderende. Vi arbejder på tværs af stuerne i grupper med forskellige temaer. Vi er ofte på tur i området, der byder på skov og strand, eller vi besøger vores naboinstitutioner.

Vuggestuen, Junglen, har opdelt børnene i store og små. Pædagogikken er tilrettelagt således, det afstemmer barnets fysiske og psykiske formåen, og så er der masser af knus, kram og nærvær.

Vi har en dejlig legeplads med bakker og høje træer og gode gemmesteder. Vi arbejder til stadighed for at udvikle både hus og legepladsen, således der er interessante og spændende læringsmiljøer til børnene.

Alle er velkomne til at besøge os, vores adresse er Eskærvej 63 B

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

 

Pædagogisk teamleder Majken Bjerregaard: tlf.   2948 1775

Børnehaven tlf. 2948 1837

Vuggestuen tlf. 2948 1838

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Besøg af en forsker 2. okt. 2018 !!

  I dag har mellemgruppen haft en forsker med på tur - Niels Ejbye-Ernst fra Videnscenter for friluftsliv og naturformidling ved Københavns Universitet, som har et projekt om: "børn og natur".

  Niels vil gerne se hvordan vi i Sundhøj børnehus arbejder med naturen sammen med børnene.

   

  Mellemgruppen har i dag været ude at finde de kartoffelfælder, de i sidste uge satte ud, med hendblik på at se hvor mange og hvilke dyr der var kommet i fælderne.

   

  Tidligere i 2018 svarede en pædagog og jeg (Majken) på et spørgeskema omkring vores brug af naturen i børnehaven.

  På baggrund af disse besvarelser, blev vi udvalgt som en af 35 institutioner i Danmark til af få besøg af en forsker, fordi vi bruger naturen rigtig meget her i huset.

  Niels har også i dag interviewet 2 pædagoger og Majken omkring brugen af naturen.

   

  02-10-2018