BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Kernehuset - NATUR OG UDELIV FROKOSTORDNING for os alle

Skiftende billeder

ÅBNINGSTIDER: MAN-TORS 6.15-16.30, FRE 6.15-16.15


Pædagogisk teamleder Bente Sevald tlf.: 2948 1759  mail:Bente.Sevald@Svendborg.dk

 

Børnehavegrupper:

Roden            2948 1840

Stammen       4026 7658

Vuggestuegrupper:

Larver:          2948 1841

Tusindbenet:  2948 1839

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

Coronanyt

Kære forældre. Som I nok allerede har hørt eller læst er der nu nye overordnede anbefalinger for fase 2 af genåbningen. Disse anbefalinger betyder en fastholdelse af fokus på hygiejne, rengøring, afstand mm. for at hindre smittespredning.  

Fra mandag betyder dette for os i Kernehuset at:

Børn og forældre vasker hænder ved ankomst til Kernehuset. Der tilbydes sprit udenfor lågen til de voksne. ellers vaskes der hænder ved de udendørs vaske, der er opstillet til hhv Roden, Stammen, Tusindbenet og Larverne. Brug den der hører til dit barns stue. derefter skal I nu selv sætte tøj på plads i garderoben og holde orden i skiftetøj mm. Rygsæk med madpakke og drikkedunk afleveres udenfor ved de respektive stuer.

Tusindbenet kan som normalt gå i garderoben af vanlig vej, Larverne benytter vejen via legeplads og krybberum, Roden og Stammen går ind via birummene, dog ikke mandag tirsdag denne uge for Roden, her gåes ind af hoveddøren. Dette fordi vi lige nu får lavet lydlofter:)

 

Hvor afleverer og henter man i ydertimerne:

Som noget nyt må 2 stuer nu være sammen i ydertimer dvs at stuerne 2 og 2 kan være sammen i åbne - lukkesituationen.

Roden + Larver:  der åbnes på Roden/Rodens legeplads indtil ca 7.30, hvor Larverne går på deres egen legeplads. Der lukkes på Rodens legeplads fra ca. 15.30

Stammen + Tusindben starter hver for sig om morgenen, men lukker på Tusindbenets legepads fra ca 15.30

 

Morgenmad : kan nu tilbydes igen. Vi har i første del af coronatiden oplevet at vi både børn og voksne kunne få hinandens fulde opmærksomhed og sammen fordybe os i leg/relation helt fra start. Samtidig har vi jo også skulle være ude det meste af tiden, hvilket fortsat er anbefalet og derfor vil vi gerne fortsat opfordre jer til at børnene har spist hjemmefra og for de hvor dette ikke er muligt, vil der blive tilbudt en smurt bolle i tidsrummet indtil kl 7. 

Kommegåtider vil vi gerne stadig have på sms til Bente 29481759 til og med sommerferien. Derefter regner vi med så normale tilstande, at vi igen kan bruge kommegåmodulet på almindelig vis. Jeg vil gerne opfordre til at tiderne overholdes, idet det er de indmeldte tider, der laves mødeplan efter. Hvis I får behov for at ændre tiden skal dette ske til Bente, som har overblikket og styringen af mødeplaner m.m.:) 

Sommerfest som vi jo traditionen tro holder hvert år i juni, har vi i år besluttet ikke at afholde pga corona. vi vender stærkt tilbage næste år. 

de bedste hilsner fra Bente og Co