BørneIntra v2.19

Sundbyøster Kobberbækken

Slotsvængevej 12-145700 Svendborg

Tlf.: 2499 5913

Hjertelig velkommen til Kobberbækken

Skiftende billeder

Kobberbækken er et børnehus der ligger i et naturskønt område op til skov og bæk.

 

Vi tilrettelægger vores pædagogiske arbejde efter børnegruppens behov og sammensætning. Vi har både vuggestue og børnehave. Vi arbejder bevidst med, at støtte børnenes tro på egen evner, ved at inddrage dem i hverdagssituationer og stille krav inden for nærmeste udviklings zone. Vi støtter børnene i at forstå egne følelser, behov og tanker om sig selv og andre. I vores læringsmiljøer har vi fokus på, at styrke børnenes udviklingsområder som sprog, motorik, social og følelsesmæssig udvikling. Vi er et dagtilbud, der har fokus på den tidlige indsats og det gode forældresamarbejde. Vores vigtigste opgave i Kobberbækken er altid børnene, deres trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vores tilgang er faglig mentaliserende, empatisk, nysgerrig, autentisk, anerkende og nærværende. Vi lægger vægt på at se barnets intentioner, at alle børn bliver set, hørt og forstået som dem de er, samt at alle børn er en del af et fællesskab.

 

I er hjertelig velkommen til, at besøg os.

Vi kan kontaktes på:

Vuggestuen Solstuen Sabrina, Lea og TheaTlf. 29272369

Vuggestuen Mejsestuen Gitte, Jette og Maria Tlf. 29481888

Svalestuen Helle og Tove  Tlf. 29481886

Månestuen Karina og Payana Tlf. 21292126

Stjernestuen Maria og Michale og Susanne Tlf. 21262173

Storgruppen Dorthe/Maiken og studerendeTlf. 29417702

 

Med venlig hilsen

Pædagogisk teamleder Heidi Bagge Risbjerg 24995913

Mail heidi.risbjerg@svendborg.dk 

Seneste nyhed...

Velkommen tilbage fra ferie.

JUBII vi er blevet en Biblioteksbørnehave.

  Billede

 

 

Kære forældre

Jeres institution er blevet en Biblioteksbørnehave!

 

 

Det vil sige at vi arbejder sammen med Svendborg Bibliotek om at sætte endnu mere fokus på bl.a. højtlæsning og andre sprogaktiviteter.

Det betyder f.eks. at I kan låne bøgerne med hjem direkte fra børnehaven, I får forskellige boganbefalinger fra Biblioteket, og der bliver lavet aktiviteter for børnene i børnehaven og på Svendborg Bibliotek.

 

 

Hvorfor?

Højtlæsning er godt for børnene, fordi de møder en verden, de ikke selv kender. De lærer en hel masse, som de ikke kender fra deres eget liv. De får udvidet deres horisont, men får også kendskab til ordene og sproget. Det ruster dem til deres fremtidige skolegang på flere punkter, bl.a. er det en stor hjælpe for dem, at de har hørt ordene før når de skal lære alfabetet og at læse.

Et 5-årigt barn der har fået læst bare én bog højt hverdag derhjemme, har hørt 290.000 tusind flere ord, end en jævnaldrende der ikke får læst højt.  (Ohio State University ,2019)

 

 

Indvielsen af Biblioteksbørnehaven sker d. 5/9. Børnene får hver en velkomstgave fra Svendborg Bibliotek, og der vil være forældrekaffe kl. 14-15.30, hvor to bibliotekarer vil stå til rådighed for spørgsmål og gode boganbefalinger.

 

I DEN FORBINDELSE KOMMER BIBLIOTEKET D. 22-8-2019 OG TAGER BILLERDER AF VOKSNE DER LÆSER MED BØRNENE.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag