BørneIntra v2.19

Vesterlunden Nordenvinden

Pengekrogen 375700 Svendborg

Tlf.: 3017 4507

Tlf 2.: 2488 6324

Velkommen til Nordenvinden

Pengekrogen 37

Pædagogisk Teamleder Yvonne Nielsen : 30 17 45 07

Kontor :24 88 63 24

Boblerne:29 48 18 89

Vindrosen: 29 48 18 91

Vejrhanen: 29 48 18 90

Skiftende billeder

 

Børnehaven Nordenvinden er et aldersintegreret børnehus for børn i alderen 0-6 år. 

Vi har en vuggestuegruppe " Boblerne" med 14 børn fra 0-3 år og en børnehave fordelt på  " Vindrosen" og " Vejrhanen"  hver med plads til 21-24 børn. 

Vores store legeplads på 6000m2 har rigtig gode udviklingsmuligheder for børnene. Indenfor har vi indrettet forskellige lege- og læringsmiljøer, som inspirerer både børn og voksne til at fordybe sig i leg og aktiviteter, på kryds og tværs, i hele  Nordenvinden. Da læringsmiljøerne skal tilgodese børnenes interesser, deres forskellige udviklingstrin og udviklingsområder forandrer vi dem efter behov.

Vi lægger vægt på at være en glad institution - hvor både børn, forældre og personale trives i et tæt gensidigt samarbejde.

 

 

Nordenvinden ligger i Nordre bydel i naturskønne omgivelser, tæt på skov og en lille spadseretur fra centrum.

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

     

   

   

   

             Kære forældre

  ...lige 2 små- men ikke uvæsentlige tillægsinformationer til nyhedsbrevet

  Vedr legetøjsdag: legetøjdage fortsætter om fredagen.

  For at begrebet "legetøjsdag" bliver let at forstå for alle børnehavebørn, så har vi været nødt til at lave en mere præcis  ramme omkring legetøjsdag. Det er kun om fredagen der er legetøjsdag. Alle andre dage- kan man vise ting frem om morgenen til de voksne som er mødt ind.. Når barnet har vist frem, skal  det lægges op i øverste kasse i garderoben. Det betyder at  udklædningstøj- medaljer- hårspænder- bøger eller lign sager/ting og elskede dippedutter kun kan være med i leg om fredagen.

  Vi snakker med børnene her i Nordenvinden om rammerne og det ville betyde ekstra meget, hvis I også lige tager en snak derhjemme med Jeres barn.

   

  Aktiviteter i vuggestuen.. Jeres barn deltager i  flere voksenplanlagte  aktiviteter i løbet af en uge, end dem der liige blev nævnt med rytmik og sanglege om tirsdagen. Mandage er en dag med temaet sansemotorik. Det kunne være vand leg i badebassin på badeværelset. Kartoffelmudder eller fingermaling i  en lille børnegruppe. Torsdage er tur dag,  hvor børnene i en lille eller stor gruppe drager på tur. Typisk over til hestene ved rideskolen,eller til kolonihaverne hvor de kan sikkert kan "gå selv". En spadsere- tur i skoven er også et godt udflugtsmål. Fredag er fredagsblæs med sang og musik for hele gruppen.

   

  hilsen Yvonne og personalet

   

  11-10-2018