BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN I LUNDBY BØRNEHAVE.

Her er der mulighed for at læse lidt om vores dejlige børnehave, men husk at børnehaver skal opleves.. Så kom endelig forbi på Lundbyvej 43 og oplev den dejlige stemning og det gode børneliv på nært hold. Vi glæder os til at se jer

Skiftende billeder

 

Lundby børnehave er beliggende på Lundbyvej 43. Børnehaven blev etableret i 1994. Vi er i august -19 flyttet i nye lokaler i skolens gamle sfo. 

 

Børnehaven er normeret til 40 børn, og vi har et tæt samarbejde med Tåsinge skolen afdl. Lundby. Vi deler desuden køkkenfaciliteter med sfo’en. 

 

I Lundby børnehave arbejder vi med det gode fællesskab, hvor der er plads og brug for alle. Vi har fokus på sociale kompetencer. Og børnenes leg og eksperimenterende virksomhed er vigtige elementer i hverdagen. 

Vores legeplads deler vi med skolen, men vi har også en mindre legeplads. På den store legeplads mødes store og små,  og vi er selvfølgelig ude i al slags vejr.

Vi vægter det gode forældresamarbejde højt. Den daglige dialog er vigtig, og forældre er altid velkomne med stort og småt, hvad enten det et ønske om en samtale eller bare være lidt med. 

Der er ansat to pædagoger, pt. 1 medhjælper og en pædagogisk teamleder i Lundby børnehave.
Vi er en del af område Øbakkerne, der også tæller husene: Kirkeby Børnehus, Sundhøj Børnehus, Solsikken, Ollerup Børnehus, VesterSkerninge Børnehus og Stenstrup Børnehus, som har fælles bestyrelse.

I er meget velkomne til at ringe, hvis I vil vide mere, eller har lyst til at komme på besøg for at se nærmere på børnehaven og træffe personalet. I kan læse mere om vores dagligdag i velkomstfolderen her på siden.

 

Pædagogisk teamleder Karen Søvad: 2948 1758
Solstrålen: 3017 4483

Regnbuen: 2446 1073
 

 

Se vores pædagogiske læreplan her.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag