BørneIntra v2.19.1

Skiftende billeder

VELKOMMEN TIL GUDME BØRNEHUS

 

VI ER ET BØRNEHUS, HVOR DET MENINGSFULDE FOR OS ER LIVSGLÆDE, NÆRVÆR, FORDYBELSE OG MANGFOLDIGHED. 

 

VORES ØNSKE ER, AT BØRN OG FORÆLDRE FÅR EN OPLEVELSE AF AT BLIVE SET, HØRT OG FORTÅSET I ET TRYGT, VARMT OG FAGLIGT MILJØ.

 

 VI HAR SÆRLIGT FOKUS PÅ RELATIONER, BØRNEFÆLLESSKABER, SPROG, BEVÆGELSE OG NATUR.

 

VIL I HØRE MERE OM OS, ELLER SE VORES DEJLIGE BØRNEHUS, ER I ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TLF. NR. 29481884 FOR AFTALE ET BESØG. I KAN OGSÅ ORIENTERE JER OMKRING VORES BØRNEHUS HER PÅ HJEMMESIDEN, VED AT LÆSE UNDER ”VIGTIGE DOKUMENTER”, SE BILLEDER I ”FOTOALMUMMET”, ELLER UNDER LINKS NEDERSTE PÅ HJEMMESIDEN.

 

Se vores pædagogiske læreplaner her.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  FASTELAVN ER MIT NAVN…  

   

  Kære alle jer                      

   

  Fredag den 21. februar holder vi fastelavnsfest i børnehuset, og forældre er selvfølgelig velkommen til at deltage udklædt, eller ej, man bestemmer selv…

  Vi starter festlighederne kl. 9.15 og slutter igen ca. kl. 10.30.

   

  Vi holder ”festen” i hver gruppe, dvs. at vi i vuggestuen, Bøge, Birke og Maxigruppen synger fastelavnssange, slår katten af tønden, kårer kattedronning og kattekonge, spiser fastelavnsboller, bider til bolle m.m.

   

  Børnene møder udklædte hjemmefra, og vi sørger for ”slagets gang”, og hvad der dertil hører… J J J

   

  Vi forfølger tidligere praksis ift. tilbehør til udklædning, da det af erfaring giver det bedste børnemiljø for ALLE BØRN, og dermed skaber udgangspunkt for, at alle kan få en god oplevelse.

   

  Det betyder, at tilbehør til udklædning så som tryllestave, skyder, sværd, sabler, stave, og andre løse genstande bliver derhjemme.

   

  Vi glæder os til festen sammen med alle jer…

  26-01-2020