BørneIntra v2.16

Egebjerg Kirkeby Børnehus

Assensvej 165771 Stenstrup

Tlf.: 2948 1833

Tlf 2.: 2948 1835

Velkommen til Kirkeby Børnehus

Skiftende billeder

Kontakt til :

Børnehaven

(Kerne-Sol- og Havestue) 29 48 18 35

Vuggestuen                     51 54 59 51

 

Pædagogisk teamleder Tove Hedegaard Rasmussen 29 48 18 33

mail: tove.h.rasmussen@svendborg.dk

 

Kirkeby Børnehus har eksisteret siden 1980 og siden 1.1.2011 er Kirkeby Børnehus en del af Egebjerg, som består af 4 børnehuse. Børnehuset har i 2014/15 gennemgået en større ombygning og udvidelse.

Kirkeby børnehus rummer pt. 50 børnehavebørn, 14 vuggestuebørn og deres familier samt engagerede personaleteams.

Kirkeby børnehus har produktionskøkken og forældretilvalgt madordning.

 

Børnehuset er funktionsopdelt med basisgrupper i henholdsvis vuggestue- og børnehaveafdeling med fælles modtagelse om morgenen.Børnehusets pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i overskriften " fra jord til bord". Det betyder ,at vi dagligt laver mad sammen med børnene, dyrker en større urtehave samt passer vore dyr ,som for øjeblikket er får, høns og kaniner. Udendørsområdet er på 2½ td. land. Der er bl.a bålområde - cykelbane - stor sandkasseområde med tilhørende vandarrangement  samt stor "tipimark" med tipitelt og "jungle"- agtig natur .

Indretningen i uderummet byder på  masser af gode gemmesteder ,giver stor mulighed for at styrke børnenes sansemotoriske udvikling og  appellerer til udfordringer, oplevelser og nysgerrighed.

1.8.2015 åbnede vuggestuen og i vuggestuegruppen er der særligt fokus på at skabe pædagogisk nærvær præget af  omsorg og opmærksomhed  på relationen til det enkelte barn. I vuggestuen er der  indrettet egen legeplads  samtidig med mulighed for at udfordre det øvrige uderum i Børnehuset.

 

I kan læse mere om  vores pædagogiske grundlag og praktiske oplysninger under  "Velkommen" - i venstre side af  denne hjemmeside.

I kan se vores pædagogiske læreplaner her.

 

   Vi glæder os til at vise dig vores børnehus !

Seneste nyhed...

Sommerhilsen

  Billede

 • Fredag er der mange der går på ferie, så allerede nu vil jeg gerne på personalets vegne ønske alle en dejlig, varm og solrig sommerferie. Tak for godt samarbejde og især til kommende skolebørn ønsker jeg held og lykke.Vi andre ses igen efter ferien til nye spændende oplevelser.
 • I uge 28 skal vi  sige Farvel til Karin Frøsig, som efter 44 års tro tjeneste i pædagogfaget har valgt at gå på efterløn. De sidste knap 10 år har Karin været her i huset.Vi kommer til at savne Karin og Karins kreativitet, sang og musik og ikke mindst de grønne fingre i have og drivhus.
 • Her fra huset ønsker vi Karin alt mulig held og lykke fremover og siger TUSIND TAK for godt samarbejde.
 • Karin holder afsked med børnegruppen torsdag d.13.7.
 • Fredag d.14.7  (som er Karins sidste arbejdsdag)byder Børnehuset på morgenbord i Havestuen fra kl.6.30-8.30.
 • personalet mødes til privat sammenkomst for at markere Karins sidste dag i børnehuset

God sommer til alle ønskes af Marianne, Hanne, Grethe, Ruth, Kristian, Anette, Susanne,  Pernille, Lene, Liselotte, Sussie, Jørgen og Tove

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Til inspiration- hvis nogen har lyst

  Artikel med motorik og naturvejleder Mads Brodersen.

  Se desuden billedeserie med beskrivelse af Modul 5- pædagogisk dag i "fotoalbum"

  hilsen Tove

  13-03-2017