BørneIntra v2.16

Egebjerg Kirkeby Børnehus

Assensvej 165771 Stenstrup

Tlf.: 2948 1833

Tlf 2.: 2948 1835

Velkommen til Kirkeby Børnehus

Skiftende billeder

Kontakt til :

Børnehaven

(Kerne-Sol- og Havestue) 29 48 18 35

Vuggestuen                     51 54 59 51

 

Pædagogisk teamleder Tove Hedegaard Rasmussen 29 48 18 33

mail: tove.h.rasmussen@svendborg.dk

 

Kirkeby Børnehus har eksisteret siden 1980 og siden 1.1.2011 er Kirkeby Børnehus en del af Egebjerg, som består af 4 børnehuse. Børnehuset har i 2014/15 gennemgået en større ombygning og udvidelse.

Kirkeby børnehus rummer pt. 50 børnehavebørn, 14 vuggestuebørn og deres familier samt engagerede personaleteams.

Kirkeby børnehus har produktionskøkken og forældretilvalgt madordning.

 

Børnehuset er funktionsopdelt med basisgrupper i henholdsvis vuggestue- og børnehaveafdeling med fælles modtagelse om morgenen.Børnehusets pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i overskriften " fra jord til bord". Det betyder ,at vi dagligt laver mad sammen med børnene, dyrker en større urtehave samt passer vore dyr ,som for øjeblikket er får, høns og kaniner. Udendørsområdet er på 2½ td. land. Der er bl.a bålområde - cykelbane - stor sandkasseområde med tilhørende vandarrangement  samt stor "tipimark" med tipitelt og "jungle"- agtig natur .

Indretningen i uderummet byder på  masser af gode gemmesteder ,giver stor mulighed for at styrke børnenes sansemotoriske udvikling og  appellerer til udfordringer, oplevelser og nysgerrighed.

1.8.2015 åbnede vuggestuen og i vuggestuegruppen er der særligt fokus på at skabe pædagogisk nærvær præget af  omsorg og opmærksomhed  på relationen til det enkelte barn. I vuggestuen er der  indrettet egen legeplads  samtidig med mulighed for at udfordre det øvrige uderum i Børnehuset.

 

I kan læse mere om  vores pædagogiske grundlag og praktiske oplysninger under  "Velkommen" - i venstre side af  denne hjemmeside.

I kan se vores pædagogiske læreplaner her.

 

   Vi glæder os til at vise dig vores børnehus !

Seneste nyhed...

God sommerferie til alle

  Billede

 

Hilsen

Pernille, Lene, Liselotte, Ruth, Anette, Susanne, Marianne, Hanne,Grethe,  Kristian, Sussie,Jørgen og Tove

Børnehuset er lukket i uge 29-30. Vi ses igen efter ferien.

 

Efter ferien er personalefordelingen således:

Havestuen : Anette, Susanne, Marianne samt Elisa (PAU-studerende). I løbet af eftersommeren  tilknyttes yderligere en medarbejder.

Kernestuen : Grethe, Hanne, Kristian. Rikke Buxbom er tilkyttet vikar indtil d.18.8.Fra 1.9. er der ansat ny pædagog : Randi Bidstrup (nærmere præsentation senere)

Vuggestuen: Liselotte, Lene, Pernille og Ruth samt studerende fra 28.8.

Information om efteråret kommer lige efter ferien men vi kan bl.a glæde os til et 10 ugers MUSIK forløb for alle børn. Hver tirsdag vil børnene blive indelt efter alder og deltage i 45 min. musikforløb.

Ha en god ferie

Hilsen Tove

 

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kalender 2017

  Lige en husker på efterårets forældrearrangementer. Se aktivitetskalenderen, som kan læses her på børneintra under aktivitetsplaner og som  også hænger på opslagstavlerne i børnehuset.

  Første arrangement er Sensommerfesten d.8.9.Håber I for længst har sat x i kalenderen. Endelig invitation med tilmelding kommer efter HUSRÅDSMØDE I UGE 34

  hilsen Tove

  17-08-2017
 •  Opslagstavleikon

  Til inspiration- hvis nogen har lyst

  Artikel med motorik og naturvejleder Mads Brodersen.

  Se desuden billedeserie med beskrivelse af Modul 5- pædagogisk dag i "fotoalbum"

  hilsen Tove

  13-03-2017