BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN TIL POPPELLUNDEN

Skiftende billeder

Poppellunden er et kommunalt aldersintegreret børnehus. Sammen med Paraplyen, Humlebien/Holbøllsminde, 4-Kløveren, Kobberbækken og Børnely danner vi dagtilbudsområdet Sundbyøster med fælles økonomi, pædagogiske læreplaner og Dagtilbudsledelse.

Vi glæder os til at tage imod jeres barn i Poppellunden og til de kommende års samarbejde med jer om jeres barns udvikling, trivsel, læring og dannelse.

Pjecen indeholder praktiske oplysninger og forventninger. Den Pædagogiske læreplan for området kan læses et andet sted på børneintra.

Inden barnet starter afholder vi startsamtale. På mødet fortæller I om jeres barn og jeres forventninger til os. Vi fortæller om dagligdagen i Poppellunden og vores forventninger til jer.

Ring til os og lav en aftale for besøg.

Vores adresse er:

Linkenkærsvej 30, 5700 Svendborg.

Teamleder: Marianne Nielsen, 24 99 00 52 mail: marianne.nielsen1@svendborg.dk

Daginstitutionsleder for Sundbyøster: Fie Lademann, tlf. 24886180 mail: fie.lademann@svendborg.dk

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Kære Forældre

  Så er de sidste ting faldet på plads i forhold til hvordan det ser ud for de ansatte når Elmestuen lukker ned i løbet af foråret 2021...

  Signe er blevet tilbudt et job som Ressourcepædagog i Kobberbækken, jeg er selvfølgelig glad for at vi har så mange faglige dygtige ansatte i Poppellunden, så de kan bruges til at hjælpe børn med særlige behov, Signe har også været en drivkraft på Pilestuen med hendes store faglighed :-) Når det så er sagt, er det en trist dag, d. 1/8-20 hvor både Anne og Signe skal starte nye job... Vi kommer til at savne dem i vores hus.

   

  Trine bliver hos os i Poppellunden indtil 1/1-21 og det er vi meget glade for :-) Trine der er god til at sætte aktiviteter igang og tage lange cykleture med børnene i Svendborg...

   

  Hvordan kommer der så til at se ud personalemæssigt efter Elmestuen lukker ned (det gør den når de børn der er på Elmestuen, går videre i børnehave, eller at de kan være på Pilestuen - det bliver først i løbet af foråret 2021):

  Man er en heldig leder, når man har så mange dygtige folk i huset og at man ved, at selv om der er nogen der stopper og har fået nye job - så kan fagligheden blive ved med at være i top, med de ansatte der bliver på Pilestuen:

  Tina (som jeg har skrevet ud før, hun starter på Pilestuen 1/8-20 og vi har fået en dygtig vikar - Anne som skal være der i stedet for Tina) - Helle - Laila og Anja vil være dem der bliver i Poppellunden når Elmestuen er lukket, jeg vil glæde mig til mange år sammen med dem :-)...

  Jeg går på ferie i dag, I kan skrive til mig på børneintra, hvis der er noget I gerne vil spørge om...

  Stor sommerhilsen fra Marianne

   

  03-07-2020
 •  Opslagstavleikon

  Kære Forældre

  Jeg har ladet mig fortælle, at når man søger på Poppellundens tlf. nr. på nettet... så er det et forkert nr.

  Så her får i lige listen af nr. som i kan hænge op derhjemme...

  Kontoret:     24990052

  Pilestuen:    21795579

  Elmestuen:  24671696

  Bøgestuen:  21795574

  Birkestuen:  24670616

   

  Hilsen Marianne

   

  15-05-2020