BørneIntra v2.9

Dagtilbudsområdet

Børn og UngeRamsherred 55700 Svendborg

Tlf.: 6223 4510

Velkommen til BørneIntra i Svendborg Kommune

 

FamilieIntra, PersonaleIntra og hjemmesider - én samlet platform for alle kommunale og selvejende dagtilbud, børnehuse og dagplejen

Seneste nyhed...

Far er politimand og kiggede forbi

 

På en ganske almindelig dag i Østerdalen Bakkehuset, hvor solen skinner og der er gang i dagens aktiviteter, holder der pludselig en politibil uden for lågen. Alle stopper op og øjnene bliver store. Ud stiger en forældre til to af drengene i børnehuset. Betjenten spørger om de må komme ind og det må de selvfølgelig gerne. Lågen åbnes og ind kommer politibilen med to seje politibetjente. Ikke så farligt, da alle børn kender drengens far. Politibilen bliver grundigt undersøgt af alle, blink og sirener bliver prøvet af og børnene får en god snak om politiets arbejde.

En gevinst af, at Østerdalen har haft fokus på forældredeltagelse. Det gør at forældre deltager og tænker sig ind som en del af deres børns liv i børnehaven. Dette var en måde at gøre det på - en rigtig spændende dag for alle børnene.

 

Der er flere billeder fra besøget af politiet på Østerdalen Bakkehusets hjemmeside, som du finder ved at følge link nedenfor.

 

Venlig hilsen
Susanne Kjær Andersen
Pædagogisk teamleder
Østerdalen Bakkehuset

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Stamdata fra Pladsanvisningen til BørneIntra er senest ajourført 25. august 2014, med følgende data:

  • Børnedata fra 22-08-2014
  • Børnepladser fra 22-08-2014
  • Børn-forældre relationer fra 22-08-2014
  • Forældredata fra 22-08-2014
  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 25-08-2014
 •  

  Har du tilmeldt dig digital post?

  Fra 1. november 2014 skal du kunne modtage digital post fra det offentlige - se klip på YouTube ved at følge link nedenfor eller klik direkte ind på borger.dk, for at tilmelde dig.

  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 12-06-2014
 •  Opslagstavleikon

  Seneste nyt fra KMD

  Alle kan tilmelde sig distributionsliste hos KMD, så modtager du mail om nyheder og eventuelle driftsforstyrrelser.

  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 08-05-2014
 •  Opslagstavleikon

  Log ind med NemId og/eller brugernavn og adgangskode

  Har du et barn eller er du ansat i et dagtilbud i Svendborg Kommune, kan du logge ind på den lukkede del af BørneIntra, i henholdsvis FamilieIntra og PersonaleIntra.
   
  Du kan altid logge ind med NemId. Og i nogle dagtilbud, børnehuse og dagplejegrupper er det valgt, at forældre og personale også kan logge ind med brugernavn og adgangskoder.

  Det besluttes decentralt i de enkelte dagtilbud, børnehuse og/eller dagplejegruppe om det er NemId og/eller brugernavn og adgangskode, der anvendes til at logge ind på de lukkede sider.

  Nye forældre kan normalt logge ind et par uger før ens barn starter i et dagtilbud.
  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 02-05-2014
 •  Opslagstavleikon

  Hvad er BørneIntra?

  BørneIntra er en fælles platform som bruges af alle kommunale og selvejende dagtilbud i Svendbrog Kommune. BørneIntra er både hjemmesider, ForældreIntra og PersonaleIntra - se www.dagtilbudisvendborg.dk.

  BørneIntra er en pendant til skolernes SkoleIntra, som i dag er udbredt på mere end 2000 skoler i Danmark, bl.a. i Svendborg Kommune. BørneIntra er ikke lige så udbredt, men stadig flere kommuner er i fuld gang eller ved at opbygge BørneIntra.

  KMD overtog driften af BørneIntra den 4. november 2013 og supporten den 18. november 2013.

   

  Du kan læse mere om BørneIntra ved at følge link nedenfor.

  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 17-02-2014