BørneIntra v2.9

Dagtilbudsområdet

Børn og UngeRamsherred 55700 Svendborg

Tlf.: 6223 4510

Velkommen til BørneIntra i Svendborg Kommune

 

FamilieIntra, PersonaleIntra og hjemmesider - én samlet platform for alle kommunale og selvejende dagtilbud, børnehuse og dagplejen

Seneste nyhed...

Centimeter Maraton for de 2-10 årige

- med Rasmus Klump til Svendborgløbet

 

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne på dagen, hvor SG Atletik og Børneulykkesfonden arrangerer maraton for børn.   


Er dit barn i alderen 2-10 og har lyst til at løbe sit helt eget ’Maraton’ i selskab med Rasmus Klump og en masse andre børn, så er chancen der onsdag den 7. maj i forbindelse med Svendborg løbet.

 

Centimeter Maraton er et rigtigt maratonløb, men i børnehøjde. Forskellen ligger i distancen; i stedet for 42.195 meter skal der løbes 42.195 centimeter (421,95 m). Løbet vil blive afviklet som et ægte maraton med fællesopvarmning, startnummer, målportal og løbsposer når man når i mål. Rasmus Klump vil være til stede både før, under og efter løbet, og der er lagt op til et arrangement med masser af sjov i børnenes tegn.

 

Centimer Maraton er opdelt i to kategorier af løbere: Pildskadderne, hvor mor eller far løber med på ruten, og Gøjerne, som er løbere, der kan klare distancen på egen hånd.

 

Centimeter Maraton løber af stablen onsdag den 7. maj 2014 kl. 17.45 og startskuddet er samme sted som Svendborg-løbet. Prisen er 100 kr. pr. barn, hvor barnet modtager en flot refleksvest med Rasmus Klump, guldmedalje, diplom og en goodiebag. Overskuddet går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Læs mere på www.centimetermaraton.dk, hvor du også kan tilmelde dig. 

 

Centimeter Maraton er arrangeret af Børneulykkesfonden i samarbejde med Rasmus Klump og SG Atletik.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Stamdata fra Pladsanvisningen til BørneIntra er senest ajourført 23. april 2014, med følgende data:

  • Børnedata fra 22-04-2014
  • Børnepladser fra 22-04-2014
  • Børn-forældre relationer fra 22-04-2014
  • Forældredata fra 22-04-2014
  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 23-04-2014
 •  Opslagstavleikon

  Digital Post
  Du kan modtage din post digitalt og hjælpe os med at 
  spare på porto og papir. Det starter med, at du tilmelder dig Digital Post på borger.dk - se hvordan ved at følge link nedenfor eller se filmen Det offentlige bliver mere digitalt.

  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 05-12-2013
 •  Opslagstavleikon

  Hvad er BørneIntra?

  BørneIntra er en fælles platform som bruges af alle kommunale og selvejende dagtilbud i Svendbrog Kommune. BørneIntra er både hjemmesider, ForældreIntra og PersonaleIntra - se www.dagtilbudisvendborg.dk.

  BørneIntra er en pendant til skolernes SkoleIntra, som i dag er udbredt på mere end 2000 skoler i Danmark, bl.a. i Svendborg Kommune. BørneIntra er ikke lige så udbredt, men stadig flere kommuner er i fuld gang eller ved at opbygge BørneIntra.

  KMD overtog driften af BørneIntra den 4. november 2013 og supporten den 18. november 2013.

   

  Du kan læse mere om BørneIntra ved at følge link nedenfor.

  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 17-02-2014
 •  Opslagstavleikon

  Spar porto - brug Digital Pladsanvisning

  Få dit tilbud om dagtilbud sendt digitalt via Digital Pladsanvisning. Det gøres let ved at logge ind på Digital Pladsanvisning med din NemId. Her skal du svare ja til Online sagsbehandling under Kontaktoplysninger. Fordelene ved at gøre dette, er at du hurtigere modtager et tilbud samtidig med at både du og kommunen sparer porto.

  Skrevet af: Helle Skovsgaard d. 11-10-2012
 •  Opslagstavleikon

  Log ind med NemId og/eller brugerkode

  Er du ansat eller har du barn i et dagtilbud i Svendborg Kommune, kan du logge ind på den lukkede del af BørneIntra, i henholdsvis PersonaleIntra og ForældreIntra.
   
  Du kan altid logge ind med NemId. Og i nogle dagtilbud, børnehuse og dagplejegrupper er det valgt, at forældre og personale også kan logge ind med brugerkoder.

  Det er op til det enkelte dagtilbud, børnehus og/eller dagplejegruppe om det er NemId og/eller brugerkoder, der anvendes til at logge ind på de lukkede sider.

  Nye forældre kan normalt logge ind et par uger før ens barn starter i et dagtilbud.

  Spørgsmål om log ind skal rettes til den pædagogiske teamleder der, hvor du er ansat eller hvor dit barn går.

  Vær dog opmærksom på, at BørneIntra er under opbygning, og at det først er pr. 1. december 2012, at den lukkede forældredel skal være taget i brug alle steder.
  Skrevet af: Majbritt Kjærulff d. 03-07-2012